Show Must Go On

  • 01.05.11, 19:17

до речі, з першою грозою цьогоріч, шановні)

про чесність

  • 21.04.11, 18:20

Побачила в рекламній газеті репліку одного з наших акторів про чесність, у тому дусі, що нині чесність іде від розуму, а не від серця. Тобто свідомо протиставляється нечесному загалу. А що, раніше було інакше? Коли чесність була суспільною нормою? З дитинства вчимося брехати...

За останній тиждень 4 рази написала R.I.P. Майстри...

Александр Башлачев "Влажный блеск наших глаз..."

  • 10.04.11, 02:18

От пригадалася пісня. Одна з найбільш чуттєвих і своєрідних... для мене...

Акустичний концерт етно-рок боївки "ТаРУТА"

20 жовтня 2010р.

Фонд сприяння розвитку мистецтв Фролівська, 1/6

«Етно-Рок Фундація «ТаРУТА» та київське об`єднання «Співана поезія» ЗАПРОШУЮТЬ 20 жовтня на доброчинний концерт з циклу «Музичні середи на Фролівській» в жанрі співаної поезії у Фонд сприяння розвитку мистецтв. "Акустична Ксилофонія" – Unplugged концерт «Етно-Рок Фундації «ТаРУТА». ПОЧАТОК о 19:00 ВХІД - 30 грн. «Етно-Рок Фундація «ТаРУТА» - двічі лауреат «Червоної Рути». Засновником її є автор та виконавець, переможець вищезгаданого фестивалю в жанрі «Акустична музика» - Євген «Їжак» Романенко. Восени 2007-го спільними зусиллями Євгена та співаків «Етно-ватаги «Гуртоправці», членом якої також є «Їжак», було закладено перший камінь фундації, що нині зветься «ТаРУТА».

http://www.taruta.com.ua

СЕ ВАМ: Анна Багряна&Едуард Драч

  • 29.09.10, 20:52
30 вересня СЕ ВАМ: Анна Багряна&Едуард Драч Проект СЕ ВАМ представляє творчу зустріч Анни Багряної і Едуарда Драча. Місце зустрічі: кнайп-клуб Купідон Адреса: м. Київ, вул. Пушкінська 1-3/5 (ст. метро Хрещатик, вихід до вул. Прорізної, на розі вул. Прорізної і вул. Пушкінської - кнайп-клуб Купідон, новий зал для некурців) Час зустрічі: 19-00 - 20-30.

Вхід: благодійний внесок від 20 грн. на струни і чорнило

Відкриті небеса - осінь 2010

  • 12.09.10, 02:40
ПРИЙДІТЬ З ДРУЗЯМИ І ПЕРЕДАЙТЕ ДАЛІ :) Вечори Співаного Слова відкривають сезон: Фестиваль <<Відкриті небеса - осінь 2010>> Місце проведення - на базі <<Очеретяного кота>> в Гідропарку (Київ, м. Гідропарк). Дата - субота 18 вересня. Початок о 16 годині.

Деталі, а також інформація для учасників тут:

http://vechoryspivslova.blogspot.com/

Пауль Целан

  • 11.09.10, 23:06

Пауль Целан

Як пригорща часу

Як пригорща часу - так прийшла ти до мене, і я проказав: Волосся твоє не каштанове. Ти легко поклала його на страждань терези, і воно було важчим, ніж я... На кораблях прибувають до тебе вони, вантажать волосся твоє і збувають його на ринках утіх. Ти мені усміхаєшся із глибини, а я плачу тобі зі спорожнілої шальки. Я плачу: Волосся твоє не каштанове; вони пропонують воду морську, і кучері їм віддаєш ти... Ти шепочеш: Світ вже наповнюють мною вони, та для серця твого я ущелиною залишилась. Ти кажеш: Забери собі листя років, бо тобі уже час прийти і мене цілувати... Листя років рудувате, а не волосся твоє.

http://www.ji.lviv.ua/n9texts/zelan.htm

--------------------------------------------------------------------------------

зворушує...

дяки Soul_V за посилання

Промова Оксани Пахльовської на презентації книги "Ave, Europa!"

  • 19.08.10, 23:46

Промова Оксани Пахльовської на презентації книги "Ave, Europa!" в Домі Учителя 7.04.2010. 

Вів вечір Панченко В.Є.