Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Подвеги влади

  • 21.11.22, 14:43
Йдеться про окупацію Херсона». Результати розслідування щодо ексглави СБУ Баканова має знати не лише Зеленський — Гончаренко 


Народний депутат України Олексій Гончаренко в ефірі Радіо НВ висловився щодо розслідування дій чи бездіяльності Івана Баканова, який до середини липня 2022 року, упродовж п’яти місяців повномасштабного російського вторгнення, очолював Службу безпеки України.

«У нас голова СБУ під час воєнного стану, під час вторгнення, це, напевно, після головнокомандувача Збройних сил України, найвища особа, бо СБУ — це і контррозвідка, і бойові підрозділи. Це надзвичайно важливе питання. У нас змінився голова СБУ. Ніхто не чув його доповіді. Більше того, він був звільнений за дуже жорсткою статтею військового статуту, що він своїми діями призвів до жахливих наслідків, включно з людськими жертвами. <...> Це я не від себе кажу, я не даю оцінку. Це сказав президент в своєму указі», — розповів Гончаренко.

«Думаю, жодної перевірки не було». Куди подівся Баканов після звільнення з СБУ, невідомо — нардеп Костенко
«Це не лише про дії СБУ». Після звільнення Херсона настав час розслідувати, чому місто не обороняли — інтерв'ю з Сергієм Рахманіним
Після, за словами нардепа, оголосили, що триває розслідування, але його результати досі Гончаренку невідомі:

«І це має знати суспільство, а не одна людина — президент [Володимир Зеленський], який його призначав. Українське суспільство постраждало. Ми розуміємо, що йдеться про Херсон — багатостраждальний, який, слава Богу, зараз звільнений. Але як воно було окуповано, як провалився південь України, фронт? З липня (а сьогодні кінець листопада) ми нічого не знаємо: відбулося розслідування, не відбулося; винним він виявився чи не винним?

В указі про звільнення Баканова вказано, що його усунули від виконання обов’язків відповідно до ст. 47 Дисциплінарного статуту ЗСУ — тобто за «невиконання (неналежне виконання) службових обов’язків, що спричинило людські жертви або інші тяжкі наслідки або створило загрозу настання таких наслідків


ВІД ПЕРДОНЕРА ДО ДЕРЕВ'ЯНОГ ХЛОПЧИКА З ПУСТОЮ ГОЛОВОЮ!!!



Вавка до тебе йдемо!






Давайте подякуємо на Захисника які дарують нам св'ятом день свободи і гідності.   Дякую!!!!


1

Останні статті

Коментарі

122.11.22, 04:46

Наші воїни найкращі, а верхівка країни найгірша. Проте нам їх не окупанти чи рептилоїди нав'язали.

    222.11.22, 10:43Відповідь на 1 від Танк_

    Я би поспиречався з вами з приводу рептілойдів а 73% це хто?
    Зісторони спостерігаю за 20років на шої історії, чому ми (Українці) розвиваємося кращеб за моцкалі, а тому що якаби влада в нас не була, всеодно ми не будемо задоволеними нею. А це добрий признак до розветку, тому що мудра людина ні коли не зупинняється в розвитку.
    Нашим воєнам дяка, воєни це народ, це ми(Українці) воюємо а не влада!
    І такім людям як ви (старше покоління) дяка, за то що навчали люди свободу а не моцкальске ярмо!

      322.11.22, 18:57Відповідь на 2 від ПорохоБот

      Нормальна людина не може бути задоволена владою, бо це ж не царство Боже? Влада має бути критикована, аби виконувала свою роботу як найкраще. Але зараз я спостерігаю, що в нас просинаються москальськи тенденції. Зелебобіки саме у захваті від влади, а від цього один маленький крок до катастрофи.

        427.11.22, 23:16Відповідь на 3 від Танк_

        Я згідний цілком і повністю, бо якщо не пи@дити любу владу вона рослабиться і начне чудити