хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

РФ продовжує мілітаризувати Арктику,незважаючи на шкоду екології

  • 23.09.21, 23:46

05:35 23 вересень Київ, Україна
Використовуючи пост голови Арктичної ради, Росія продовжує мілітаризувати Арктику. Побоювання з приводу можливого забруднення навколишнього середовища Північного полюса, а також винищення унікальної флори і фауни починають збуватися.
На початку серпня Північний флот Росії провів великі військово-морські навчання в північно-східній частині Атлантичного океану, в ході яких він знову випробував гіперзвуковий крилатий ракетний комплекс «Циркон» 3М22.
Циркон 3М22 буде закуплений для надводних кораблів і підводних човнів у 2022 році. Однак на навчаннях були проведені не тільки випробування «циркону», а й новаторські випробування нової морської автоматизованої системи управління (АСУ).
Навчання Північного флоту були зосереджені на атаці ворожих кораблів. У пусках ракет брали участь атомний підводний човен «Орел», крейсер «Маршал Устінов» і фрегат «Адмірал флоту Касатонов». Два екіпажі розвідувального та протичовнового літака Ту-142 передали командуванню дані про гіпотетичного противника, а також завдали удару на відстані декількох сотень кілометрів від цілі.

Раніше також стало відомо, Росія перекинула на укріплені військові бази в Арктиці кілька атомних підводних човнів з ядерними самоврядними торпедами на борту. Тепер настала черга гіперзвукової зброї.
Крім того, що випробування озброєння і повітряно-морські навчання несуть за собою мету налякати Захід, вони завдають шкоди навколишньому середовищу.
Під час навчань було здійснено масу пострілів і вибухів, які, безсумнівно, глушили рибу і інших морських мешканців, які перебували в секторі навчань. Крім цього, військові кораблі і літаки не є "екологічно чистим транспортом", а значить, що мазут і паливо потрапило в океан.
З огляду на постійні випробування в Арктиці, мілітаризацію регіону, Росія поступово знищить унікальну природу в спробі налякати весь світ своїм "новітнім" озброєнням. А якщо згадати історію випробувань російської військової техніки, то нова ядерна катастрофа, на жаль, питання часу.
3

Коментарі