хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Проблеми Криму Аксьонов не вирішує

  • 28.08.21, 21:11

22:22 26 серпень Київ, Україна
Незважаючи на обіцянки Кремля, що Крим після анексії "розквітне", ось вже сім років він поступово "розкладається". Скарги населення не сприймаються всерйоз. Про це свідчать щорічні прямі лінії з так званим головною півострова Сергієм Аксьоновим. З року в рік люди скаржаться на одне і те ж.
В цьому році Аксьонову надійшло близько 5 тис. скарг. Їх почали збирати ще з кінця липня. Під час прямої лінії так званий глава Криму прийняв 30 дзвінків від жителів півострова. Всі ці скарги вже були озвучені, нехай і з інших районів, однак проблеми людей так і не вирішили. Втім, це не завадило Аксьонову наобіцяти вирішити проблеми громадян, а в деяких випадках "особисто прийти і подивитися".
Кримчани скаржилися на проблеми з водою, електрикою, підвищення цін, особливо на харчові продукти, нестачу медикаментів в аптеках і кваліфікованих кадрів в лікарнях.
Як виявилося, крім повсюдного браку питної води, у людей відбуваються перебої з електрикою. Всупереч розмовам російської влади, що енергоміст надійно з'єднав Росію з півостровом, напруги не вистачає.
Так, житель з Білогірського району сказав: "У нас в селі дуже нестабільне електропостачання. Дуже багато людей подали заяви на підвищення потужності. Люди по два-три роки чекають, щоб їх переключили. У «Крименерго» мотивують тим, що немає трансформатора і кабелю, тому нас не можуть переключити. Будинки у нас вже переведені на електроопалення. Попереду опалювальний сезон і проблема не вирішується. Як би нам її вирішити?". До його слів приєдналася ще одна мешканка, тільки вже з Джанкойського району. Вона також підкреслила, що через часту відсутність електрики люди не можуть добути воду зі свердловин, оскільки не працюють насоси.

Скарги людей Сергій Аксьонов не заперечив. Він обіцяв, що їх розглядатимуть нові кримські міністри, що питання вже вирішуються, що незабаром будуть вирішені. А на питання, скільки ще років необхідно чекати підключення водоводу в одному з районів Бахчисарая, Аксьонов відповів, що питанням вже займаються, а "як буду в Бахчисараї, сам вийду, подивлюся".
І знову можна спостерігати, що так званий кримський глава напередодні виборів до Держдуми РФ обіцяє кримчанам "золоті гори" і рішення всіх їхніх негод. Однак люди звертаються на пряму лінію з проблемами не одного року давності. При цьому звернення безпосередньо до Аксьонова - це остання міра, до цього питання піднімалися на місцевому рівні.
Після анексії Крим не став тим ідеалом, який обіцяв Путін. Більш того, справи з продовольством, цінами і комунальними службами ще більше погіршилися. Але за словами пропагандистів Кремля, "в цьому всьому винна Україна і Захід", а "ми білі і пухнасті".
https://myc.news/ua/specproekty/problemy_kryma_aksenov_ne_reshaet
0

Коментарі