хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

СБУ викрила у Маріуполі 2-х пропагандистів-сепаратистів

Служба безпеки України заблокувала діяльність двох антиукраїнських пропагандистів на Донеччині. Агітатори через персональні сторінки заборонених російських соцмереж та антиукраїнські групи закликали до зміни меж території та державного кордону України, намагалися інспірувати протестні настрої серед користувачів, популяризували терористичні організації «Д/ЛНР».

Як повідомляє прес-служба СБУ, кіберфахівці встановили, що мешканці Маріуполя через Інтернет-спільноти нав’язували користувачам соцмереж прокремлівські погляди на події в Україні та ідеї «руського миру», маніпулювали суспільною думкою. Пропагандисти мали тисячі контактів в мережі.

Наразі перевіряється версія щодо співробітництва зловмисників із спецслужбами РФ через одну з проросійських організацій.

У ході проведення обшуків за місцями проживання фігурантів кримінальних проваджень, в Маріуполі вилучено комп’ютерну техніку, яка містить докази злочині


Наразі слідчими СБУ агітаторам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України»,) та ч.1 ст.436 (пропаганда війни) Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури тривають слідчі дії.

https://www.0629.com.ua/news/3138931/sbu-vikrila-u-mariupoli-dvoh-propagandistiv-so-zaklikali-do-zmini-kordoniv-ukraini-foto
5

Коментарі

126.06.21, 04:18

Ну нарешті !