хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Суд Києва наклав арешт на майно і акціі "Мотор Січі"


Відносно запорізької "Мотор Січі" СБУ здійснює досудові розслідування в двох напрямках: диверсійна і підривна діяльність на користь РФ і незаконна приватизація.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

За результатами судового розгляду майно передано в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) з обов'язковим визначенням керуючої компанії, яка має державну форму власності.

СБУ також нагадує, що зараз Головне слідче управління СБУ здійснює досудові розслідування по "Мотор Січі" за двома напрямками. Перше - за ознаками злочинів, передбачених статтями 14, 15, 111 і 113 Кримінального кодексу України (щодо диверсійної і підривної діяльності на користь РФ). Друге - за ознаками злочинів, передбачених статтями 209, 212 і 364 Кримінального кодексу України. У ньому досліджуються порушення законодавства при первинній приватизації і подальшої незаконної концентрації акцій.

"Мова йде не тільки про долю одного підприємства, а про те, наскільки держава здатна захистити власні інтереси. Адже збереження" Мотор Січі "- питання національної безпеки", - зазначив голова СБУ Іван Баканов.

Державне підприємство АТ "Мотор Січ" продовжить свою роботу у відповідності до вимог чинного законодавства, зі збереженням робочих місць та виконанням зобов'язань в рамках виробничих замовлень.
https://myc.news/ua/glavnoe/sud_kieva_nalozhil_arest_na_imushestvo_i_okcii_motor_sichi?fbclid=IwAR3FFCZ_WwDTUluUkSI5PVNPMFUNC9Z717LqSEOuMhuueUHRByiTyoR82lk
2

Коментарі

121.03.21, 15:37

СБУ решила полностью искоренить всё промышленное производство на Украине.