Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Невже наші люди досі не розуміють де перемога і де поразка?

  • 23.12.23, 16:36
Просто вставлю одне відео з Ютюбу ( те що по темі там на самому початку , перші 2-3 хвилини ) https://youtu.be/_IqZE-rRApU?si=MemHRWTGxemzHPw4

І мій коментар до нього 

Те що озвучує пан експерт на самому початку (хоча це навряд чи , нижче я скажу чому ) було б для України не найгіршим варіантом. Путін виконує свою "програму мінімум " і каже що все, вони перемогли , готові домовлятися , а українці не хочуть припиняти війну. А нам в цей час треба знайти благовидний привід і ПОГОДИТИСЯ ПРИПИНИТИ ВІЙНУ. І при тому виторгувати собі і в західних партнерів і в росіян ( я знаю що їх слово нічого не варте, але все ж..) а ще б якось і китайців втягнути щоб і вони гарантували , якомога більш якісні гарантії недоторканності тієї території яка залишиться Україною. Бажано вступ до НАТО під крило 5-ї статті. В такому разі це і буде НАША ПЕРЕМОГА. Москалі отримують руїни і згарища Донбасу . які їм 100 років даром не потрібні, а ми отримуємо збереження держави. ( Саме тому я і вважаю що навряд чи росіяни вчинять так як каже цей експерт, хіба що впевнені в тому що їхня агентура в українській владі на припинення війни не піде. ) Росіянам потрібен не Донбас (згарища і руїни на даний час ) а ВСЯ Україна. І їм потрібно аби Україна не погодилася на припинення війни. А тоді... Людський ресурс у нас вже.. Той ресурс що був спочатку частково витрачений , решта потребують демобілізації . А ким замінити ? Тими що ТЦК наловлять, запхають в бусіки і насильно приженуть ? Всі ми розуміємо що то не заміна добровольцям... Окрім людського ресурсу, в Америці переможе Трамп , в інших партнерів теж з часом повиграють різні орбаноподібні (а вони всюди є і рейтинги їх ростуть ) і залишимося без зброї, без грошей , з військом що складається з примушених.. Результат думаю розписувати не треба.. Ми втратимо і людей і державу. Заради примарної цілі збереження за собою руїн Донбасу..
2

Коментарі

123.12.23, 17:19

Видосик не смотрел, бо моё железо долго грузит Ютуб. Но по тексту пана с Коломыи, которого давненько тут не было, есть что прокомментировать.
Вот это - ПОГОДИТИСЯ ПРИПИНИТИ ВІЙНУ, каждый раз для нас всё более в худшей позиции. Это как в борьбе. Кто то кого то перебарывает, но оба ещё стоят. А потом один другого ставит в партер. И предлагает договариваться так и стоять.
Почему раньше не договаривались??? С момента варианта автономии Д и Л областей в составе Украины. Тогда Турчинов сказал, что не видит с кем вести переговоры. А сам то он кто? Ночной спикер, которого потом так же резко сделали ИО президента. Когда Рада была перепугана переворотом и голосовала за свои шкуры. А то - головой в петлю. Ведь тогда вдруг многие из ПР почему то самоубились. Зато теперь есть с кем вести переговоры

    223.12.23, 17:36Відповідь на 1 від The Martian

    Ну.. Не смотрел так.. В моем тексте в принципе есть пересказ, так что смысл думаю понятен.
    По поводу того что раньше.. Я действительно не представляю себе чего тогда можно было договариватся. Договариватся можно было с Россией ,которая реально там была стороной конфликта, но таковой себя не признавала. А разговаривать с этими эрзац-директорами.. А в самом начале то были даже не Захарченко с Плотницким ( которые , пусть и пень через колоду но были избранными ) а какой то Губарев с непонятно откуда взявшимися полномочиями и граждане РФ ( Бородай, Стрелков-Гиркин и др.)..Тут будь хоть Турчинов, хоть кто угодно. Все было устроено так, что решить было нельзя. Потому что зачинщикам (РФ) не надо было чтобы решить.

      323.12.23, 18:54

      Наші - розуміють. А ваші - навряд!

        423.12.23, 18:59Відповідь на 3 від Вурдалак

        А хто для Вас " наші-ваші"?

          523.12.23, 19:21Відповідь на 2 від reflexivo

          Всё это так. Но неужели сейчас лучше? Ведь птн после захвата Крыма предупредил не один раз Турчинова по Донбассу. За это напоминание меня тут люто возненавидели всякие эйчи и марплы, но оно было. Ведь тогда в сети было всё в открытом доступе, что наша, что из Донбасса, что из раши. Последний раз звонил спикер Думы перед самым АТО. Не вздумайте типа карать Донбасс. Но на самом деле только этого и ждали, как повода для захода туда.
          Теперь о 5-й статье. Недавно одному из Канады открыл глаза. Там нет ничего про что кто то пошлёт за нас умирать своих. То, что посчитают нужным для помощи! Так вот оно сейчас уже и идёт нам, как по 5-й статье. Это не парасолька!

            623.12.23, 19:23Відповідь на 3 від Вурдалак

            Наші - розуміють. А ваші - навряд!

              723.12.23, 19:23Відповідь на 4 від reflexivo

              Чувак не знает, что ты патриотичней его на голову.)
              Такие только за текст цепляются бездумно.

                823.12.23, 19:36

                Автор , як і в минулих дописах, не пояснює що буде, якщо цей "план" не спрацює.
                Його візаві зате просторікує про якісь "автономії" східних областей, переважно ним же і придуманих.

                  923.12.23, 20:28Відповідь на 8 від NoTaRь

                  Ну я не виноват, что кто то проспал те события. Был запрос Турчинову рассмотреть такой вопрос. Но он даже не попытался вникнуть в эту тему. Ответ был один : А кто там кого представляет? Точно так я думал про Турчинова. А кого он представляет, если майдан это активное меньшинство населения. М е н ь ш и н с т в о диктуют остальному народу.
                  Напомнить, что Порошенко обещал после перемоги? Автономную крымско-татарскую республику в Крыму. А не просто какую то автономию.

                    1023.12.23, 20:47Відповідь на 9 від The Martian

                    Ну я не виноват, что кто то проспал те события. Был запрос Турчинову рассмотреть такой вопрос. Но он даже не попытался вникнуть в эту тему. Ответ был один : А кто там кого представляет? Точно так я думал про Турчинова. А кого он представляет, если майдан это активное меньшинство населения. М е н ь ш и н с т в о диктуют остальному народу.
                    Напомнить, что Порошенко обещал после перемоги? Автономную крымско-татарскую республику в Крыму. А не просто какую то автономию.
                    Дядя це меньшинство проти пустоти. Просто пустоти

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна