хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Чому фейсбук такий популярний?

  • 03.08.22, 19:43
Ним же просто неможливо користуватися. Десь прокоментуєш, тобі повідомлення прийде, а знайти той коментар часто неможливо. Шукаєш, шукаєш і .. не завжди вдається відпорпати...
І ці правила спільноти... Вже так слідкуєш, аби не доведи господи якогось образливого слова, аби навіть натяку, і... Все одно " Ваш коментар порушує правила спільноти" .. І ні в кого спитати, ні до кого звернутися... І жодних пояснень . Читай правила. А я їх багато раз читав. І ...
Тоді як тут ( або як було на Меті) тебе з повідомлення викидає прямо на потрібний коментар. Правила допускають нормально спілкуватися ( в усякому випадку вже отак, зовмім не зрозуміло , коментарі не знімають ) Але тут людей мало.
Чому ота цукербергівська халтура чомусь така популярна. Не можу того зрозуміти...
0

Коментарі

13.08.22, 21:28

Коломия, не помиї!
Коломия, МІсто!!!

    23.08.22, 22:19

    Нотифікація про відповіді на тіої коменти: дзвоник справа вгорі, там червоним висвітлюється кількість повідомлень. Відкриваєш - і от тобі список відповідей на всі твої коментарі. Клацаєш на будь-якому і потрапляєш на потрібний коментар. Все просто та прозоро.

      34.08.22, 01:09Відповідь на 2 від Бес Понятия

      Ага. Дзвоник то я знаю. Там повідомлення. Де мені смайлик чи лайк поставили , або прокоментували. ( там це називається " згадав Вас" А от коли на те повідомлення наьискаєш, воно тебе викидає на коментарі до того допису де ти коментував. А якщо там коментарів багато, то чорта з два ти його там знайдеш.. Тим більше що там ще отой навязаний вибір " найактуальніші", з якого треба перейти на " усі коментарі" бо той що тобі треба може виявитися не серед актуальних...
      Іншими словами, дискусії в Фейсбуці справа дуже складна . Не раз я не відповідав на адресовані мені коментарі лише тому, що не міг їх відшукати ..

        44.08.22, 01:15Відповідь на 2 від Бес Понятия

        Ну от як тут гарно. Номер коментаря, номер того коментаря який він коментує, з почти викидає одразу в потоібне місце...
        Ще би не цей ідіотизм з перевіркою на робота при опублікуванні постів ( правда не завжди, хоч це добре) після якої текст поста зникає.... То тут би взагалі було супер.. А який класний функціонал був на Меті .!!
        І чого всі на той дибільний Фейсбук рвуться ?

          54.08.22, 03:14Відповідь на 3 від reflexivo

          А от коли на те повідомлення наьискаєш, воно тебе викидає на коментарі до того допису де ти коментував. А якщо там коментарів багато, то чорта з два ти його там знайдешНа жаль саме так і є. Незручно, згоден. А одна з причин того, що ФБ популярніший - массовість А ще можливості ведення бізнесу, просування реклами. А ще - формування суспільної думки, вплив на суспільство через усілякі ком'юніті та групи... Це - прямий доступ до підсвідомості суспільства. Якщо ви користуєтесь лише десятою частиною розробленого функціоналу, це не значить, що ФБ - халтура. Тому він і популярний, бо кожен може знайти або створити у ньому щось своє.

            64.08.22, 11:14Відповідь на 5 від Бес Понятия

            Бізнес, реклама ... То так. Повно там отакого що ніби українцям від когось там виплачується компенсація 20 чи навіть 50 тисяч гривень. Лише треба там зайти і перечислити невеличку суму...
            Лохотронів блін повно..
            А що таке бізнес ? Бізнес то є мародерство. Як тільки в людей біда, він тут же піднімає ціни.. Навіть війною користуються. От зараз приміром. Зарплати людям не підвищували ( затрати на робочу силу) , податки як каже влада не збільшували.. А в чому причина росту цін ? Куди йде маржа? Наприклад, що таке сталося , що кришки для закручування банок ( закатувальні) подорожчали аж в 3 рази? Та й багато інших товарів..

              74.08.22, 22:14Відповідь на 6 від reflexivo

              Є й гарні люди - я купував рукавички-кошенята у подарунок дівчині, замовляв гарне в'ялене м'ясо у ветеранів, купив штори... Все це у звичайних людей з ФБ. Це ви називаєте мародерством?
              І не пересмикуйте з зарплатнею, цінами та іншим - це вже за рамками ФБ і до ньього не має відношення. А от до зеленої наволочі - пряме.