хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

продовження

тут  http://blog.i.ua/user/1217489/444392/  запитувала "обізнаний" народ щодо фінансування  ВО Свободи партією регіонів. як завжди, коменти виявились заслабкими..

Андрія Іллєнка (http://deschenko.livejournal.com/68047.html), заступника голови київської "Свободи"  і просто хорошу і чесну людину, викликатимуть на допит в карний розшук МВС. Причина - події 27 квітня біля Верховної Ради. Вчора таке саме повідомили Андрію Мохнику.

упд. Того ж 29 квітня 2010 року члена Політради ВО "Свобода", мовознавця Ірину ФАРІОН було викликано в Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України у Львівській області з метою дати пояснення щодо так званих подій у львівському дитсадку № 67.

0

Коментарі

130.04.10, 23:20

Дуже тривалий час мав відносини з керівництвом Свободи в Дніпропетровську. Мрак. Керує цим всім цирком жидівка, яку ніхто терпіти не може, усі більш менш здраві люди покинули тут цю організацію. Спілкувався і з самим Олегом стосовно цієї ж панянки. Покивав і на тому полишив. Далі переговори вів один із його заступників в Києві, здається Роман, сказав, що все залишиться як є. Потім в Києві спілкувався з однієї людиною, називати її не буду, але не довіряти їй немає підстав. І ось він і розказав усю піднаготну цієї організації. На цьому моя співпраця зі Свободою і закінчилася