хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Гроші

Перший крок до здобуття багатства – зрозуміти, чим є гроші, а точніше – що вони являють собою. Гроші – лише ілюзія,  всесвітній символ багатства
Самі собою гроші не реальні. Гроші – лише законний засіб звернення, форма обміну. Ми користуємося ними, щоб обмінюватись речами, які мають реальну вартість. Гроші – лише числа, написані на папері або занесені до комп'ютерних сховищ інформації та приписані тим чи іншим фізичним чи юридичним особам, наприклад компаніям чи інвестиційним фондам.
Гроші – це здійснення вартості. Це матеріальне уявлення вартості, яка може зростати чи зменшуватись в залежності від нашого відношення, залежно від нас самих. Не залежно від оточуючих нас «речей».
Саме ми, спостерігачі, визначаємо цінність і вартість речей, і ця ціна і вартість існують виключно для нас самих – тільки люди визначають цінність речей навколишнього матеріального світу. Як такі, матеріальні речі ніякої «грошової» вартості не мають – її надає їм сама людина. Тому гроші – зовнішнє фізичне вираження певної частини нашого внутрішнього ставлення до вартості. Саме тому будинок або пакет акцій, що оцінюються в 1 млн доларів, завтра можуть впасти в ціні до 500 тисяч, якщо в розумах людей, що мають відношення до цих активів, з'являться якісь побоювання. Страх частково знищує внутрішнє уявлення про вартість І крім того, матеріальні паперові гроші навіть не уособлюють усі гроші як такі. З багатьох причин вони просто не можуть це робити. За деякими оцінками (які змінюються залежно від країни) лише 4% всіх грошей, що знаходяться в банках, існують у своїй матеріальній формі. Уявіть, скільки бавовни, паперу, волокон і металу має зробити світ, щоб у фізичній формі зробити всі гроші, що зберігаються на різних банківських рахунках. Уявіть, скільки місця знадобилося б, щоб усі ці паперові та металеві гроші зберігати.
Якби ви склали в стопку монети всього на один мільйон американських доларів, вона важила б одну тонну і була б 120 метрів заввишки. Причому в даний час гроші вже не існують і як золотий запас, і причина все та ж - ще в 70-і роки минулого століття світ виявився не в змозі підтримувати золотий стандарт, та й необхідність у ньому відпала.
І єдина причина, через яку ця система не руйнується, - наша загальна віра в неї.
Востаннє, коли віра в цю систему значно ослабла, був якраз перед Великою депресією, коли безліч людей кинулися в банки, щоб зняти свої гроші, і виявили, що більшу їхню частину отримати просто неможливо. Звичайно, не це призвело до Великої депресії, але це значно прискорило всі події.
Вчіться дивитись на цінність – як у самих собі, так і в інших – і на те, як ця цінність тече і змінюється від людини до людини. Наша внутрішня цінність є те, що створює гроші. Гроші – лише тінь нашої внутрішньої цінності. Розвивайте цю внутрішню цінність у собі та в інших, і ваша зовнішня цінність зросте пропорційно – автоматично та зі стовідсотковою надійністю.
Гроші представляють якийсь аспект внутрішньої цінності людини, але не уявляють всієї її внутрішньої цінності. І це не стосується того, скільки в людини грошей. Гроші становлять лише один бік внутрішньої цінності людини, що відноситься до його добробуту. Тому ви не можете сказати, що багата людина цінніша, ніж бідна. Що стосується грошей і володіння ними, багата людина має велику внутрішню цінність у плані матеріального багатства., навмисно використовує більшу частину своєї внутрішньої цінності.
Та частина внутрішньої цінності, яка представлена у зовнішньому світі грошима, називається свідомістю достатку. Вона доступна всім і може бути розвинена у будь-кого. Як і все інше, що так необхідно для нашого виживання. 
Щоб посилити свою свідомість достатку, вам не знадобиться нічого ззовні, навіть грошей. 
Свідомість достатку – це просто розширення усвідомленості та свідомості достатку свого «Я». Саме тому все, що вам потрібно для набуття та збільшення багатства, вже знаходиться у вас самих. Ви вже багаті, але ви самі вирішили цим багатством не користуватися, ви самі вирішили це багатство не переживати на досвіді. Всередині вас укладено таке багатство, що ви навряд чи зможете використовувати його протягом усього свого життя. Ви не повинні турбуватися, що будь-коли вичерпаєте його, що вашому багатству є межа або що йому щось може перешкодити. Так само вам не варто турбуватися про те, щоб перетворити ваше внутрішнє багатство на банкноти;  це відбувається абсолютно автоматично. Все, що вам потрібно, - це розширювати свою свідомість достатку і практикувати його, діяти виходячи з цієї вашої свідомості, бути ним - тоді обставини і можливості для гідного перетворення вашого внутрішнього багатства на готівку з'являться самі, автоматично і незалежно від вас.
І як тільки Ви знайдете свідомість достатку, матеріального успіху та матеріального багатства вам уникнути буде вже практично неможливо. Так, ви прочитали попередню пропозицію абсолютно правильно. Як тільки у вас з'являється свідомість достатку, вам буде коштувати величезних зусиль не бути успішними і багатими. Успіх і багатство будуть переслідувати вас незалежно від вашої волі, куди б ви не попрямували. Вам навіть не доведеться їх шукати; вони самі вас знайдуть.
Ви знайдете свободу жити настільки повно і переживати такі моменти, про які раніше навіть не мріяли, ви проникнете в воістину чарівні виміри життя і самих себе. 

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

20%, 1 голос

20%, 1 голос

0%, 0 голосів

20%, 1 голос

40%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі

126.12.22, 16:08

Справа не в грошах а в їх кількості

    28.01.23, 01:33Відповідь на 1 від yura1978

    Справа не в грошах а в їх кількостіАга