хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Енергетична змова проти України

Останні пів року я як міг попереджав суспільство: запущений у жовтні 2020 поправками Геруса імпорт в Україну російської та білоруської електроенергії закінчиться крахом вітчизняної енергетичної галузі. Але влада замість того, щоб негайно зупинити знищення вітчизняної енергосистеми, сфальсифікувала проти мене і мого помічника кримінальні справи за те, що ми боремося проти російського імпорта і своєю злочинною бездіяльністю дозволила банді Геруса довести енергетику до повного краху. Це справжній злочин проти України, адже 70% електроенергії виробляється державними компаніями - Енергоатом, Укргідроенерго, Центренерго.


Злочинна бездіяльність НКРЕКП, Міненерго, уряду Гончарука, які перетворилися на сліпих виконавців вказівок Геруса, адмінстративно-корупційне втручання в роботу енергоринку - вся ця спеціально продумана політика привела до банкрутства державних і приватних енергокомпаній, щоб потім олігархи могли їх задарма приватизувати. У результаті - десятки тисяч українців втратили роботу, а Україна - енергонезалежність. Це була справжня змова проти України у повній взаємодії та співпраці з російськими ворогами!

Цей злочин проти України організовували конкретні люди у найвищих кабінетах української влади. Їх імена нам добре відомі. І скільки б не пройшло час, ми змусимо правоохоронні органи розслідувати цей злочин, а винні сядуть на лаву підсудних.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

0

Коментарі

19.04.20, 18:37

марионетка энергерического власника Ахметова возмущена. Особенно про жовтень 2020 року порадовало.

    29.04.20, 20:37Відповідь на 1 від Metalliver

    Якимсь "чудом" Ренат Гудок весело танцює при любій владі. І при Кучмівській, і при Ющенківській. При Янеку він взагалі богував, при Порощенку також успішно живився плодами трудів українських громадян, монополізувавши все до чого зміг дотягнутися. Сьогодні він позеленів і злився з новими керманичами як той хамелеон. Захоплено все- вода, каналізація, електропостачання, газопостачання. Скоро і за повітря буде дерти гривні. І всі згідні, дають всі можливості грабувати народ і Україну, ніхто не перечить Гудку!