Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Проведено семінар

Харківські аудитори систематично підвищують свою кваліфікацію.

Сьогодні, відділом роботи з персоналом Північно-східного офісу Держаудитслужби, організовано проведення загального семінарського заняття з підвищення кваліфікації фахівців структурних підрозділів Офісу. 

На семінарі підіймались актуальні теми, що нерідко виникають у роботі державних аудиторів.

Семінар розпочався вступною промовою  заступника  начальника Північно-східного офісу Держаудитслужби Єгіозар’яна Артура Генріховича, щодо подальшого проведення семінарів та формування актуальних тем для їх підготовки. 

В якості першого доповідача виступив начальник відділу контролю у сфері закупівель Костенко Павло Вікторович, який розповів про системну реформу тендерного процесу в ProZorro -  електронних публічних та державних закупівлях в Україні.


Одним з актуальних питань, що стосується кожного держслужбовця є підготовка до чергового етапу декларування, передбаченого Законом України  «Про запобігання корупції» і цю тему висвітлила завідувач сектору запобігання та виявлення корупції Міночкіна Інна Вікторівна та відповіла на найбільш поширені питання, які нерідко виникають під час заповнення декларацій.
          
Завершила  семінар завідувач режимно-секретного сектору Панаріна Юлія Степанівна. Вона приділила увагу питанню особливостей дотримання держслужбовцями Закону України «Про державну таємницю». 

Під час семінару державні аудитори брали активну участь в обговорені найбільш поширених та актуальних питань, зокрема щодо системи ProZorro та чергового етапу декларування.

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.
   
0

Коментарі