Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Ревізія Балаклійської районної державної лікарні ветерної медици

  • 29.01.20, 12:51

Харківські аудитори закінчили ревізію Балаклійської районної державної лікарні ветеринарної медицини

 

Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби перевірили Балаклійську районну державну лікарню ветеринарної медицини (далі - Ветлікарня) за період фінансово-господарської дільності з 01.03.2014 по 01.07.2019 року. За результатами ревізії встановлені фінансові порушення на загальну суму 201,38 тис. гривень.

 

Так, з’ясувалось, що працівникам Ветлікарні безпідставно встановлено доплату за шкідливі умови праці на суму 144,97 тис. грн, як наслідок, зайво нарахований та сплачений єдиний загальнодержавний соціальний внесок в загальній сумі 37,24 тис. гривень. Через це державний бюджет зазнав збитків на суму 48,74 тис. грн та місцевий бюджет зазнав збитків на суму 133,47 тис. гривень.

 

Окрім того, працівникам ветлікарні проводилось нарахування та виплата доплати до мінімальної зарплати без врахування всіх сум оплати за фактично відпрацьований час на суму 2,6 тис. грн, і як наслідок, зайво сплачений єдиний загальнодержавний соціальний внесок в загальній сумі 0,57 тис. гривень, чим  завдано збитків державному бюджету на суму 0,07 тис. грн та місцевому бюджету на суму 3,1 тис. гривень.

 

Також був встановлений факт зайвої видачі премії  в сумі 2,46 грн, що спричинило зайво нарахований та сплачений єдиний загальнодержавний соціальний внесок в загальній сумі 0,54 тис. гривень, чим  завдано збитків  державному бюджету на суму 3,0 тис. гривень.

 

Під час ревізії аудиторами було виявлено зайве списання 238,65 л. бензину на загальну суму 4,98 тис. гривень та зайво витрачено бюджетних коштів на утримання легкових автомобілів на загальну суму 8,03 тис. гривень.

 

За результатами проведеної Північно-східним офісом Держаудитслужби ревізії, начальнику Ветлікарні направлено вимогу щодо необхідності повного усунення виявлених ревізією фінансових порушень та притягнення до відповідальності вини осіб.

 

За неналежний контроль у веденні бухгалтерського обліку та допущені порушення фінансової дисципліни, 3-х посадових осіб Ветлікарні притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Крім того, про результати ревізії проінформовано правоохоронні органи.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

 

0

Коментарі