Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Надання доступу до публічної інформації у 2019 році

  • 27.01.20, 13:37

Результати роботи Офісу з запитами на

отримання публічної інформації у 2019 році.

 

За січень – грудень 2019 року до Північно-східного офісу Держаудитслужби, надійшло 97 запитів про надання публічної інформації, з них: 42 запити від фізичних осіб, 53 запитів від громадських організацій, 2 запити від засобів масової інформації.

 

Запитувачів, здебільшого цікавило результати здійснення Північно-східним офісом Держаудитслужби моніторингу публічних закупівель, результати заходів державного фінансового контролю та інформація про Північно-східний офіс Держаудитслужби.

 

За результатами розгляду зазначених запитів, повністю задоволено 34 запити, надано частину запитуваної інформації за 38 запитами та відмовлено у повному обсязі за 20 запитами.

 

У всіх випадках підставою відмови є відсутність запитуваної інформації та 3 запити направлено належному розпорядникові інформації.

 

 Здебільшого, у 2019 році, запити надходили на поштову адресу Північно-східного офісу Держаудитслужби (61022, м. Харків, м. Свободи, 5, Держпром, 4 під., 10 пов.) - 41 письмових запитів, також електронною поштою (е-mail:Kharkiv@dkrs.gov.ua) надійшло 47 запитів та 9 запитів направлено за належністю, до Офісу, Державною аудиторською службою України.

 

За запитами, що надійшли на адресу Офісу, запитувачам надано вичерпні відповіді та роз’яснення у терміни визначені Законом України „Про доступ до публічної інформації ”.

 

Також нагадуємо, що частина інформації про діяльність Північно-східного офісу Держаудитслужби публікується на офіційному веб-сайті Державної аудиторської служби України - http://www.dkrs.gov.ua/.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

0

Коментарі

127.01.20, 14:57

ПЕТИЦИЯ

О ветировании закона о среднем образовании в части запрета образования на русском языке, об аудите языковой политики государства и об обеспечении конституционных прав на свободное использование, защиту и развитие русского языка в Украине.

https://petition.president.gov.ua/petition/83118