Профіль

NeQ7way

NeQ7way

Україна, Чернівці

Рейтинг в розділі:

Чи є права і свободи обіцяні нам?

  • 01.06.19, 15:58
З повідомленням, що змінюють на краще для більшої безпеки, вводять більші заборони великі корпорації-оператори зв'язку, що мають фінансовий вплив на дозволах. Існуючі абоненти, як й інші учасники демократії, мають прийняти до виконання рішення "більшості", але чи дійсно це вигідно й справедливо. На прикладі компанії "Водафон", яка після повідомлення, що з 07.06.2019 (насправді це подіяло одразу) припиняє дію послуга "Інтернет помічник" заборонила всі контакти, окрім ще більш індивідуально навантажених. Від них є тільки попередження, що на прес-службі враховують надсилання представників ЗМІ і блоггерів. Припинили орієнтацію на потреби споживачів, а також безапеляційно повідомляють про зміни, які треба прийняти. Не у всіх користувачів є смартфони, а також час на очікування в чергах інфо-центру 111 (навантаження зросте на таких умовах). Ще заблокована відповідь із запропонованого опитування на сайті компанії "Водафон", яке пояснює іншу причину, тому аналітика співробітникам недоступна. Чи немає з їх боку перевищення повноважень, а також порушення прав і свобод на переслідуванні мети більшої захищенності корпорації, напевно, від споживачів? Їм що незрозуміло, що вони на дорозі створення більших складнощів в обслуговуванні, й як наслідок можуть отримати втрати і збитки, що і так виходить з сервісу переносу номера. Про яку соціальну відповідальність може бути мова, якщо немає підтримки. Єдину консультацію, що надають, зводять до того, що вибачте за тимчасові незручності, які невідомо чи будуть усуватися, чи будуть вирішувати такі проблеми, а також намагатися їх залагодити, а не доставляти.

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Впевненість в якому дні?!

  • 14.05.19, 20:59
Давненько запевняють у винагородах за певні успіхи, але чи є придатність такого на виконаннях у межах законодавчого поля. Є певні обмеження, але чи немає третіх недобросовістних осіб, які зложивають такими лімітами, якщо намагаються провести deadline. Тут виникає питання про правонаслідування. На прикладах та аналогіях можно зробити висновки про ненадійність певних задіянь. 
Зокрема, на іноземних інвестиціях помітна прозорість конкурсного відбору та додаткова реклама забезпечень, які слабо підкріплені гостинністю країни-господаря. Усі домовленності можно звести до підрядчих Цивільним та Господарським (оскарження в суді) Кодексами, що мають тимчасовий характер. Звідки на таких базах отримати заспокоєння та позбування тривожності, якщо виникає загроза життєдіяльності?! Ще до того є багато релігійних агітацій на проведення межі, яка надає право "володіти і розділяти".
Яке тут враження від білбордів з пропагандою робіт "СЕ Бортнетце" і  "АЕУ" німецької розробки технології "Народний Автомобіль" (WW)? 
Виникає наступне питання: де і як вийти на біо WC?