хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Чи варто легалізувати проституцію???

  • 22.01.08, 15:02
  Дивно. Але це питання піднімається не вперше, як науковцями так і простими жителями. Є ряд країн, які давно легалізували проституцію, щоб займатися такою «незвично-творчою» справою, потрібно лише бути повнолітніми, мати довідку про стан здоров’я, а також власну квартиру, або жиле приміщення, яке розташоване не поблизу шкіл, церков та інших закладів, що збирають громадськість, молодь та підлітків. «Приватний підприємець по надані інтимних послуг» - ось таким пунктом можна прописати це у законі про єдиний податок. Назва законопроекту може звучати ще банальніше «Закон про проституцію». Та тут виникне чималий перелік статей, що трактуватимуть, а що ж таке проституція? Звичайно, для влади нашої країни-це дивиною не буде, адже продатися і віддатися, вони вміють краще за «професійних дівиць». От так і живуть, країною керують. А ось для «сутенерів» -це буде чергове випробування на совість, правда її вони вже давно втратили. Ось наприклад, легалізували проституцію, наступним кроком буде вирішення кадрових питань. Думаєте, кадрів у нас вистачає? І так і ні, адже, по Трудовому кодексу, за кожного працівника, що працює на вашому підприємстві, прийдеться платити податок. Тому роботодавці будуть виставляти не аби які вимоги до кандидатів на вакантні посади, типу вища освіта, досвід, вміння та навички. Ось саме тому, доцільним буде створення навчальних закладів де будуть навчати так званому мистецтву. Але щоб вступити у такий навчальний заклад, прийдеться добряче потрусити кишені, тому що проституція –це прибутковий бізнес, що може принести немалі надходження до бюджету міста та країни в цілому. Ну і кому потрібна вся ця морока? Мабуть тому наші жінки (чоловіки) не задумуються над тим скільки вони втрачають продаючи себе нелегально. Не буду сперечатися про дохід, який вони отримують, але з впевненістю можу стверджувати про гідність яку вони знищують. У кожного своє життя, і кожен порядкує у ньому сам. Але не варто забувати про мораль і етику, про духовний світ що гине під жорсткими умовами сьогодення. Можна говорити по даному питанню вічно,  стверджувати та  доводити гіпотези, але ситуації це не змінить.
4

Останні статті

Коментарі

Гість: Mishicy

122.01.08, 15:15

шобы безработных трудоустроить???

    222.01.08, 15:15

    задумался!

      322.01.08, 15:27

      Звичайно це необхідно зробити в нашій країні, але як ми вже бачимо з практики, нашій владі простіше видати ряд зовсім інших, непотрібних актів, навіть кримінальний кодекс переробити наново, ніж тих які треба прийняти негайно. Ну, а на рахунок шкіл, мушу написати, то ти трошки перегнула. На мою думку якщо то так буде, то може і ВІЛінфікованих буде менше, і багато інших хвороб!

        422.01.08, 15:27

        наболело ?

          522.01.08, 15:30

          повертажється мама після тяжкого робочого дня, а діти запитують: -"А ди була". вона -"на роботі", діти: "А ким працюєш?"- "проституткою"
          як такий варіант???

            622.01.08, 15:32Відповідь на 3 від inger

            про школи-це без іронії та сарказму...тому що на мою думку, це повинно бути обов"язково)

              722.01.08, 15:34

              думаю що не сильно схиблю коли назву цифру 25%

                Гість: Морфин

                822.01.08, 15:35

                та конечно надо, чище будет и болячек меньше. А ты для себя интересуешься? )))

                  922.01.08, 15:43

                  yak by tse ne zvuchalo, ale mabut treba legalizuvaty

                    1022.01.08, 15:47

                    Это как и вопрос про легализацию абортов. Оно было, есть, и будет...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна