хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Стара Європа померла...

Олексій Кайда: Стара Європа померла, а на її місці народилося безлике демо-ліберальне утворення

3 березня 2010

"25 лютого "померла" стара Європа, яка ідентифікувалася як об’єднання вільних націй. Ця Європа зберігала самобутність і колорит усіх країн-членів європейської спільноти. Натомість у той день народилося безлике демо-ліберальне утворення, яке замість вирішення проблем аморальності, незаконної міграції, втрати духовності, взялося повчати Україну". Про це 3 лютого 2010 року заявив голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда на другому пленарному засіданні 30 сесії з приводу звернення обласної ради до Європейського Парламенту.

Подаємо повністю текст виступу Олексія Кайди:

"25 лютого стався безпрецедентний випадок в історії Європи та в історії європейського парламентаризму. Ми можемо констатувати той факт, що 25 лютого "померла" стара Європа, яка ідентифікувалася як об’єднання вільних націй, як Європа, що зберігала самобутність і колорит усіх країн-членів європейської спільноти. Натомість у той день народилося безлике демо-ліберальне утворення, яке замість вирішення проблем аморальності, незаконної міграції, втрати духовності, взялося повчати Україну - одну з найбільших країн континенту, яка є центром Європи. Це не може не обурювати, адже саме з України буде відроджуватися та стара високодуховна Європа, яка має свої традиції і поважає національну ідентичність та історію кожного народу.
На превеликий жаль, при ухваленні резолюції "Щодо ситуації в Україні" 25 лютого у Європарламенті переважили бізнесові або кон’юнктурні інтереси. Я хочу нагадати деяким українським політикам про те, як вони називали поляків нашими адвокатами в Європі. Тепер з упевненістю можна констатувати, що так звані наші адвокати перетворилися на наших прокурорів у так званій демократичній Європі. Ці прокурори висунули звинувачення та претензії до українців, за те, що ми свого Героя вголос називаємо Героєм. Європарламент ухвалив свою резолюцію із 19 пунктом незважаючи навіть на те, що Степан Бандера, відстоюючи незалежність Української Держави, так само відстоював інтереси незалежної Європи - незалежної як від комуністичного, так і від нацистського режимів.

Чомусь "демократична" Європа не бачить, що саме 2010 року ми будемо вшановувати пам’ять українців, які загинули та постраждали внаслідок так званої пацифікації. Чомусь Європарламент, у тому числі й представники Польщі, оцінюючи українську історію, мовчить про те, що тисячі українців були позбавлені не лише своїх домівок та Батьківщини, а й самого життя. У час пацифікації наші вороги не дивились, хто перед ними: дитина, дорослий, чи старенька бабуся – вони нас винищували. Тепер їхні нащадки звинувачують українців, звинувачують Бандеру у бажанні захистити себе, захистити своє.

Якщо Європа хоче бачити Україну своєю рівною посестрою – вона має рахуватися з нашими звичаями та поважати наших Героїв. Саме так роблять європейські націоналісти, які голосували проти цієї Резолюції Європарламенту. І я впевнений, що завдяки європейським націоналістам Європа буде справді Європою вільних націй".

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
2

Коментарі

12.01.12, 13:02