Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Эволюция дарвинского мифа

  • 20.02.20, 16:50




Ця книжка зовсім не про походження людини, а лише спроба поглянути зі сторони на історію виникнення та поширення тих ідей, які зазвичай пов’язують з поняттям антропогенезу (процес виділення людини зі світу тварин)
Кожен з розділів починається епіграфом із творів Льюїса Керролла «Пригоди Аліси в Дивокраї»,«Аліса в Задзеркаллі», «Гра в логіку» і «Полювання на Снарка».
Асоціація даної теми з творами Керролла зовсім не випадкова .

Льюїс Керролл (Чарльз Лютвідж Доджсон) закінчив в 1854 році коледж Церкви Христової в Оксфорді
(аналог Кембриджського коледжу, в якому навчався Дарвін) і, маючи дар наставництва й великі здібності до математики й формальної логіки, залишився там викладати ці предмети. Невдовзі він прийняв сан диякона і окрім основної роботи ніс це служіння до кінця свого життя - заїкуватість не давала йому можливості стати проповідником. Проживаючи, працюючи і виконуючи духовне служіння в Оксфорді другої половини XIX століття, Доджсон не міг залишитись осторонь бурхливих дебатів, які постійно точилися навколо новомодної теорії, запропонованої Дарвіном.

Розглядаючи причини виникнення і розвитку цієї гіпотези із безглуздої ідеї в псевдонаукову догму антихристиянської ідеології, автор наводить багато маловідомих фактів, які часом приводять до неочікуваних і цікавих висновків.

Справжня історія грубих підробок і тонких фальсифікацій, що супроводжувалися сенсаційними спростуваннями, проходить перед очима читача, як детективний роман.
#Еволюція_міфу
https://knigionline.com/…/evolyutsiya-mifu-yak-lyudyna-sta…/

5

Коментарі

121.02.20, 19:23

У Старому Заповіті спочатку йде порядок появи відомих тоді класів живих організмів, який по суті узгоджується з порядком, який викладають еволюціоністи.