хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Блог провінційного Растамана. Стосунки в мережі

Привіт піпл! Давно не було звісток від тарганів моєї голови. Але хай там як, з'явилася тема і хочу поділитися своїми думками.
Якось почав помічати що значна частина моїх знайомих заводять стосунки в мережі... Люди, не ображайтеся, але це КЛІНІКА!!! Стосунки в мережі без реального знайомства, це те саме що вчитися на водія в грі Need for speed Run, а потім сісти за кермо справжньої машинки. Я взагалі не доганяю яке може бути кохання в мережі? Симпатія? Так! Кохання? Маячня!
Стосунки в мережі - це тупо найоб себе і свого тіла! Хіба в мережі можна доторкнутися до об'єкту вашої симпатії? Відчути тепло, запах парфумів, волосся? Обійняти, поцілувати, відчути тепло тіла, стук серця, шум пульсу? Тим більше що в мережі ви тупо не по трахаєтеся! А стосунки без траху це як безалкогольне пиво! Бувати - буває, але ніхто його не поважає. Ну да, можна пе вебці по мастурбувати один на одного, але це вже, рєбята, збочення!
Але є такі люди, які думають що переписка в мережі і ванільна хуйня на стіні - це реальні стосунки! А те що вони живуть не те що в різних містах, а навіть в різних країнах, і те що шанси на зустріч в них такі самі як в Юща знову стати вдруге президентом, їх не хвилює! Сходяться, розходяться, потім плачуть... Люди, ви адекватні?
Я вважаю що як тільки починає пробиватися симпатія, відразу потрібно старатися переносити в реал! Спочатку телефон, потім можливо скайп (але скайп не рекомендую, краще вперше побачитися в реалі). От коли в реалі все гуд, от тоді не гальмуйте, а там час покаже!
Не треба робити з кохання на пів фабрикат який хавають в мережі!
От уявіть: Ну здибались ви в мережі, спілкуєтеся, все рівно, все заїбісь! Ви вже розказуєте про ці "стосунки" своїм друзям, подругам, все піздато. Ви вже освідчуєтеся одне одному, клянетеся в почутях, і от нарешті доходить до зустрічі в оралі... реалі... І тут починається лажа! Приходить зовсім не та людина, яку ви вже встигли зобразити в своїй уяві. Нехай навіть ви знаєте максимум інфи, бачили купи фоток, все одно ваші очікування будуть відрізнятися! В більшості випадків, в одного з вас, буде відчуття розчарування. І чим довше ви спілкувалися в мережі, тим сильніше це відчуття буде! Звичайно що не всіх випадках так, але в більшості точно.

P. S. Менше нету, більше траху!
7

Коментарі

118.08.13, 00:58

А я в нид фо спид училась,

    218.08.13, 08:16

    таки даале бувають і в реалі такі напівфабрикати що краще в же в тирнеті

      318.08.13, 22:55Відповідь на 1 від Jushka

      жесть

        418.08.13, 22:56Відповідь на 2 від Гала

        Ні, я за натуральне

          518.08.13, 23:35Відповідь на 3 від Воїн світла

          Жуть

            619.08.13, 09:08Відповідь на 4 від Воїн світла

            так таки отож