хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Сонячні дахи по-німецьки

Хто планує встановити собі геліоустановку типу "сонячний дах",  можуть придивитися до продукту німецької компанії SolteQ. Розробники обіцяють фотоелементи підвищеної ефективності (к.к.д.), всі комплектуючі виробництва Німеччини (не Китай), велику гаму кольорів черепички, простоту монтажу, 50 років термін служби даху і ціну того ж порядку, що і дах зі звичайної черепиці.
Отже Tesla вже не самотня у випуску сонячної черепиці. Що ж, конкуренція це добре.



Знаючи стан свого даху, покритого звичайним шифером, я все ж дотримуюся думки про доцільність монтажу геліопанелей на стінах будинку або наземних опорних конструкціях.

3

Коментарі

114.05.18, 23:31

http://shop.i.ua/price/285 хрю мля

    214.05.18, 23:32

    http://board.i.ua/ ждитя оргазму

      315.05.18, 15:51

      Бачив, знімав, це на даху приватного будинку на Харківському м-ві, м. Київ - https://imgur.com/ZZpvj9d

        415.05.18, 15:55

        Але нажаль, "ложка дёгтя": ""3000 німецьких підприємств і фірм дотуються - мають пільговий тариф на електрику за рахунок простих споживачів." Зелений тариф " робить іх продукцію нерентабельною." - нажаль, закони фізики працюють..." - з коментаря відповідної групи на Facebook.
        Прискорене будівництво ФРН "Північного Потоку- 2" вельми переконливо доводить, всі розмови про "прискорений розвиток сонячної на іншої альтернативної енергетики" лише політика, в реалі насправді без російського природного газу вся передова німецька та інша європейська економіка просто розвалиться.

          Гість: сонный

          515.05.18, 18:03

            615.05.18, 22:59Відповідь на 3 від adavidov

            Бачив, знімав, це на даху приватного будинку на Харківському м-ві, м. Київ - https://imgur.com/ZZpvj9dАга, пам'ятаю, ми десь обговорювали цей будинок. За мною теж фото. Знаю одну навіть прогресивнішу сільську хатинку )) Буду там проїздом - сфоткаю.

              715.05.18, 23:15Відповідь на 4 від adavidov

              Перед тим як казати про дьоготь, треба усвідомити, що зелений тариф це форма фінансування державою побудови об'єктів зеленої енергетики приватними інвесторами. Тобто інвестор вкладає спочатку 100 % своїх грошей, а потім отримує відшкодування від держави за рахунок викупу виробленої ним енергії за завищенним (зеленим) тарифом протягом терміну окупності свого об'єкту. А далі держава, як головний посередник і розпорядник, вирішує, за рахунок кого проводиться фінансування. Така складна схема - щоб розподілити витрати рівномірно і непрямо, неочевидно, опосередковано. А по-простому: все нове, що створюється, воно ж не з неба береться, а завжди за рахунок когось. В Німеччині небагато відверто супербагатих олігархів, а є середній клас. От середній клас і платить. Закони економіки, не фізики

                815.05.18, 23:26Відповідь на 4 від adavidov

                Прискорене будівництво ФРН "Північного Потоку- 2" вельми переконливо доводить, всі розмови про "прискорений розвиток сонячної на іншої альтернативної енергетики" лише політика, в реалі насправді без російського природного газу вся передова німецька та інша європейська економіка просто розвалиться.Тут треба згадати, що нові потужності зеленої енергетики покликані покривати зростання потреб людства в енергії. Базову потребу ще дуже довго буде покривати вугілля+газ+атом+гідро. Найкраще це проілюстровано діаграмою довготривалого прогнозу частки кожного виду енергетики ось тут
                http://blog.i.ua/community/6642/1989386/
                Ну, і не слід забувати, що вугілля і газ, навіть коли їх не палити, є і будуть сировиною для хімічної промисловості. Звісно ж Європі кита.. тобто поки що російський

                  915.05.18, 23:27Відповідь на 8 від Lulu

                  газ потрібен.

                    1015.05.18, 23:37Відповідь на 5 від Гість: сонный

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна