хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Степан Бандера: цікаві факти про політика

Степан Бандера: цікаві факти про політика


02.01 11:17

  • Степан Бандера: цікаві факти про політика
  • Один з найвідоміших політичних діячів

    Степан Бендера – символ боротьби за незалежність своєї країни, видатний українець, політичний діяч, який навіть через 60 років після смерті не дає деяким сучасним політикам спокою. 1 січня 2018 року виповнюється 109-річчя дня народження Степана Бандери. І в честь цієї події, ми вирішили розповісти вам цікаві факти з життя політика.

    Цікаві факти про Степана Бандеру

    У рідному селі Степана Бандери – Старому Угринові про нього знають абсолютно всі. Політиком не просто пишаються, а навіть побудували досить великий музей, який з кожним роком приваблює все більше і більше людей.
    З резиденції, де жив Банедра, вціліла лише одна кімната. Решту довелося добудувати вже потім. Зате в інтер'єрі все одно залишилося чимало речей, які належали родині лідера. Серед них – шаховий столик, за яким грав і сам Степан Бандера. До речі, у самому музеї розповідають і показують, що у столу є друга частина, яка призначена для преферансу. Ось тільки нею ніхто і ніколи не користувався, тому що в сім'ї Бандери було заборонено грати в карти.

    В музеї так само розповідають дуже цікаву історію про Степана Бандеру. Хлопець з 10 років жив у бабусі, де здобував освіту, але кожні канікули він повертався в село. Одного разу він почув про те, як поляки катували громадську діячку Ольгу Басараб. Через деякий час батьки Бандери почули крик його сестри і побігли до хати. І там вони побачили, що за столом сидів маленький Степан. Перед собою тримав руки з розпростертими пальцями, з-під нігтя кожного пальця виднілася голка.
    Степан Бандера, якому було 12 років, пояснив свій вчинок так: "Я повинен бути впевненим, що якщо мене будуть катувати поляки, то я зможу все витримати".

    Незважаючи на таку політичну позицію навіть в самому юному віці, він любив займатися баскетболом і лижами.

    Дивіться: Секрети Бандери. Частина - 1

    https://znaj.ua/popcorn/stepan-bandera-cikavi-fakty-pro-polityka

    Нагадаємо, що 1 січня 2018 року була 109-я річниця дня народження Степана Бандери. Автор матеріалу: Антон Антонов
    7

    Коментарі

    13.01.18, 15:57

    Дякуємо ВАМ за статтю ! З СВЯТОМ Нового 2018 року й Днем НАРОДЖЕННЯ славного СТЕПАНА Бандери вітаємо ми офіцери УГВР
    вас з нашого бандерівськодовбушевого Краю.... .НАЙКРАЩІ ПОБАЖАННЯ Вам й нашим патріотам\козакам http://blog.i.ua/user/8113241/ УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ http://blog.i.ua/user/4400999/ Бог нам помагав і ще більше поможе й поверне не з гробів...а з Сонця чудоМЕТАЛхрамів ВОСКРЕСЛИХ НАШИХ Героів в нових вічномолодих тілах ...а серед них на вид 25 річними в своє рідне село вернуться Бандера та його батьки\брати і діти ...загалом до 1 тисячі осіб ...але з того села Божими покарами як і з УКРАІНИ і світу буде забрана в чистилище та пекло більшість людей ...лиш ПРАВЕДНІ житимуть в світі після 2018...Слава УКРАЇНІ

      24.01.18, 08:02Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

      Дякуємо ВАМ за статтю ! З СВЯТОМ Нового 2018 року й Днем НАРОДЖЕННЯ славного СТЕПАНА Бандери вітаємо ми офіцери УГВР з нашого бандерівськодовбушевого Краю.... .НАЙКРАЩІ ПОБАЖАННЯ Вам й нашим патріотам\козакам http://blog.i.ua/user/8113241/ УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ http://blog.i.ua/user/4400999/ Бог нам помагав і ще більше поможе й поверне не з гробів...а з Сонця чудоМЕТАЛхрамів ВОСКРЕСЛИХ НАШИХ Героів в нових вічномолодих тілах ...а серед них на вид 25 річними в своє рідне село вернуться Бандера та його батьки\брати і діти ..загалом до 1 тисячі осіб ...але з того села Божими покарами як і з УКРАІНИ і світу буде забрана в чистилище та пекло більшість людей ...лиш ПРАВЕДНІ житимуть в світі після 2018...Слава УКРАЇНІГЕРОЯМ СЛАВА з БАНДЕРОЮ*ua_f

        34.01.18, 22:56

        Христос рождається ! СЛАВІМО Христа нашого синеокого русого Бога і СПАСА на многая і благая літа.....ГАРНИХ вам Різдвяних новорічних свят БАЖАЄМО ми офіцери\капелани ЗСУ \ УГВР \ УПА з бандерівськодовбушевих Христових КАРПАТ = МНОЖТЕ = КОЛЯДКА ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ Й БОГА

        З Віфлеєму йде новина:
        Засіяла там Зоря,
        Породила БОГА СИНА
        Там ПРЕЧИСТА МАРІЯ !!!!

        http://blog.i.ua/user/4400999/2057295/ АНГЕЛ там з неба з'явився
        У поля до пастухів,
        Наказав іти вклонитись
        БОГУ Дитятку у хлів !!!
        Наказав іти вклонитись
        БОГУ нашому у хлів !!!

        На той хлів Зоря сіяла
        Променями в Віфлеєм,
        Вся природа там співала
        Перед Всесвіту ЦАРЕМ !!!
        Вся природа там співала
        Перед іСУСОМ ЦАРЕМ !!!

        Трьом царям з країн далеких
        Та Зоря вказала шлях,
        І один з них з України
        В тому хліві тоді вкляк !!