хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

***

"Як на мене, чи не найбільшою проблемою, яку ми не тільки вирішувати, а й називати лякаємося, є російська етнічна присутність, через яку Кремль і проводить антидержавницьку, антиукраїнську політику на наших теренах", - писав Леонід Капелюшний у книжці "Час сутіні", що вийшла в київському видавництві " Факт" у 2009 році.

Коли українська нація в середині ХVII століття, у стадії формування козацької держави, переживала фазу самоорганізовування, саморегуляції, на територію України вдерлась етнічна антисистема - Московія.

"Безмірно трагічнішою є ситуація, за якої в країну, що переживає зміну стереотипу поведінки (фази етногенезу), потрапляє не просто чужий етнос, але вже сформована антисистемна община". Так казав Лев Гумільов.

http://www.pravda.com.ua/articles/2010/08/24/5316669/
4

Коментарі

128.08.10, 17:24

Треба думати українською, розмовляти українською, писати українською мовою. І не піддаватися бажанню перейти на мову співрозмовника.

    228.08.10, 18:24Відповідь на 1 від претендент

    Треба думати українською, розмовляти українською, писати українською мовою. І не піддаватися бажанню перейти на мову співрозмовника.Тим більше, що думати, писати і розмовляти українською приємніше і цікавіше))