Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Ответ на мужской шовинизм

Прочла вот эту мерзость.
Сначала просто стошнило. huh

Первая мысль была, что таких вот особей с подобным мировоззрением нужно собрать всех в кучу и отправить, например, на Марс. Пусть со своей несгибаемостью и бескомпромиссностью осваивают безжизненную планету. Там они больше пользы принесут.

А потом подумала, нельзя им на Марс. Вот исчезнет такое чудо с нашей планеты... А как же его овца? Она же без его высочайшего одобрения в туалет покакать не ходит. Ведь ни на что не способна. Ни анализировать не умеет, ни ответственность брать, ни решения принимать. Да она даже думать не умеет. Загнётся ведь без его "мудрого руководства" своей единственной и неповторимой жизнью. Жалко. Хоть и овца, но тоже вроде бы как бы женщина.

К сожалению, некоторые мужчины (и некоторые женщины тоже) так и не смогли понять, что в современном мире, в век технологий, комфорта и доступного для всех образования, предпосылок для доминирующей роли мужчины в семье просто не осталось. Выживание женщины и её детей больше не зависит от мужчины. Точно так же, как и он, она способна сама и пропитание добыть, и крышу над головой, и комфорт в жизни обеспечить. Ибо может зарабатывать. Было бы желание.
16

Коментарі

116.10.15, 09:11

а вони цього й добивались, бо раніше мужик був кормілєц, а зараз що? роблять обоє, а жінка ще й домашніми справаи займається. Це на заході, де нормально труд оплачують, можна найняти хатню робітницю. А в нас? відпрацювати на основній роботі, а потім вдома ще зміну. Я за те, щоб жінки не працювали.

    216.10.15, 09:13

    Да семья в век комфорта вообще не имеет смысла. Так, по привычке... пережиток прошлого.

      316.10.15, 09:15Відповідь на 1 від Анна-Марія

      а вони цього й добивались, бо раніше мужик був кормілєц, а зараз що? роблять обоє, а жінка ще й домашніми справаи займається. Це на заході, де нормально труд оплачують, можна найняти хатню робітницю. А в нас? відпрацювати на основній роботі, а потім вдома ще зміну. Я за те, щоб жінки не працювали.На западе нормально оплачивают труд, поэтому можно нанять домработницу? То есть, одним оплачивают труд так хорошо, что они в состоянии нанять домработницу, а другим так плохо, что они согласны идти работать домработницами? А разве у нас по-другому? Я и у нес домработниц видел. Зарабатывай больше, Аня, и ты сможешь нанять домработницу.

        416.10.15, 09:17

        Єдине, що на перший погляд було варте уваги у замітці Местора - це фото начебто мужнього чоловіка.Але чоловік той свій меч ніде і ніколи не використовував, бо надто вже той меч чистий і з рукояткою "нульовою". Отак і Местор, маючи мозок у черепній коробці, вперто не бажає ним користуватись.
        Все інше не варте виїденого яйця.

          516.10.15, 09:18Відповідь на 3 від Хайдер

          а вони цього й добивались, бо раніше мужик був кормілєц, а зараз що? роблять обоє, а жінка ще й домашніми справаи займається. Це на заході, де нормально труд оплачують, можна найняти хатню робітницю. А в нас? відпрацювати на основній роботі, а потім вдома ще зміну. Я за те, щоб жінки не працювали.На западе нормально оплачивают труд, поэтому можно нанять домработницу? То есть, одним оплачивают труд так хорошо, что они в состоянии нанять домработницу, а другим так плохо, что они согласны идти работать домработницами? А разве у нас по-другому? Я и у нес домработниц видел. Зарабатывай больше, Аня, и ты сможешь нанять домработницу.оплата праці на заході залежить від кваліфікації, у нас у більшості випадків - ні. Це спадок совка, де інженер отримував 140, а робітник 300

            616.10.15, 09:18Відповідь на 1 від Анна-Марія

            Ми з чоловіком вдвох працюємо. І вдвох займаємося хатніми справами. Він не вважає пронизливим ділити зі мною хатніх справи, бо розуміє, що якщо допоможе, хатні справи зробляться швидше і більше часу залишиться один для одного.

              716.10.15, 09:21Відповідь на 4 від Ми Ла

              От саме на цю картинку і повелася більшість жінок, які коментували ту замітку. Я думаю, що якби на фото був непоивабливий ботан, зміст жіночих коментів був би дещо інший.

                816.10.15, 09:23Відповідь на 6 від Золото 750*

                Ми з чоловіком вдвох працюємо. І вдвох займаємося хатніми справами. Він не вважає пронизливим ділити зі мною хатніх справи, бо розуміє, що якщо допоможе, хатні справи зробляться швидше і більше часу залишиться один для одного.не всім так пощастило, більшість якраз потерапає від того самого нічим не підтвердженого чоловічого шовінізму. Жіночі справи вони робить не хочуть і все. Тому хай жінка сидить вдома, а чоловік заробляє. І командує, і вирішує все. А наші командувать хочуть, а вирішувать - ні. І працювать за двох теж. Пристосуванці. Фемінізм пішов їм на користь.

                  916.10.15, 09:26Відповідь на 2 від Хайдер

                  Да семья в век комфорта вообще не имеет смысла. Так, по привычке... пережиток прошлого.Другая глупая крайность. Неужели семья - это обязательное доминирование одного человека над другим? А почему нельзя жить на основе равноправия?

                    1016.10.15, 09:29

                    Ого, какая война миров воспылала.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      18
                      попередня
                      наступна