хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Листівка Криворізького майдану.

Наші добрі, чуйні, працьовиті, терплячі, розумні, розгублені 
громадяни України!
Доки ми, народ України, будемо жити в такій безправній, корумпованій державі, де панує неправда, беззаконня, злочинність?!
В нас уже вкрали все: псевдо – приватизаційними ваучерами 1/46 мільйону частку національного майна України, наші заощадження в Ощадбанку, які ми заробили тяжкою працею, наше кооперативне колгоспне майно, яке зрештою знищили і розікрали. В нас ще частково лишилась наша родюча Богом дана земля, яка вже «горить» під нашими ногами. Чиновники нас дурять, обкрадають, махлюють, ображають, п’ють з нас кров, як ті чупакабри і, не криючись, зневажають. Зневажають нашу правду, наше законне право на гідне життя, на захист наших прав і нашої свободи, тому що ми їм це дозволяємо.
Зневажають нас, живучи за наш рахунок, з нашої праці і оббираючи нас. Зневажають ще й тому, що ми боїмося, сидимо окремо по кутках і чекаємо, що прийде хтось і побудує нам справедливу, правову, багату державу Україну. А може прийде «добрий» чужий вождь і побудує нам «Цветущую жизнь». Ми, розумні і практичні люди, і повинні розуміти, що просто так нічого не буває.
Ніякі політики і партії за нас не зроблять нашої частки роботи. Ми вже голосували і за правих, і за лівих, і за демократів та лібералів, а «віз і нині там». Чи не пора нам пробудитись від сну?!
Чи не досить вірити байкам наших політиків? Чи не час братись за руки і наводити лад в своїй державі Україна?! Повірте, злодії-чиновники як вогню бояться, коли ми разом. Бо сила народу - в єдності. В єдності його честь, гідність і майбутнє держави Україна. Тож вставаймо до гурту і починаймо наводити конституційний лад в нашому місті. Тим більше, що закони України і Конституція України за нас! 
Треба просто їх знати і відстоювати свої права, жити згідно Конституції і примушувати всю чиновницьку братію теж жити згідно з буквою закону. Не бійтеся! Вірте в краще і не будьте байдужі до своєї долі, до долі своїх дітей та онуків, своєї рідної неньки - землі України.
Історичний аналіз стану речей в Україні від 1990 до 2015 року показує:
- виключними власниками національного багатства, що було загальнонародною (державною власністю) за ст.10 Конституції УРСР на 1990 р. (на момент проголошення Декларації про державний суверенітет), були 52 млн. українців ;
- 24 жовтня 1990 року ЗАКОНОМ УРСР “Про зміни і доповнення до Конституції (Основного Закону) Української РСР" N 404-XII було зупинено дію ст.10 Конституції УРСР про загальнонародну (державну) власність до набрання чинності нової Конституції (тобто до 13.07.1996 року) ;
- стаття 170 Конституції УРСР встановлювала: "Всі закони та інші акти державних органів України видаються на основі і відповідно до цієї Конституції ;
- тому з 24.10.1990 року і до 14.07.1996 року всі закони про приватизацію у відсутність норм Конституції - ФІКТИВНІ, так само, як і сама псевдо - приватизація;
- 13.07.1996 року громадяни України повинні були прокинутися заможними людьми, громадянами - власниками землі та її надр ... (ст. 13-14 Конституції України) та власниками майна територіальних громад сіл, селищ, міст, районів у містах, а саме: рухомого, нерухомого майна, місцевих бюджетів, землі ... (за ст. 140-143 Конституції України);
На жаль, цього не сталося!
До сьогодні у нас немає реєстру власників територіальних громад і держави, у нас немає реєстру власності громадян України на майно територіальних громад і держави, тому, і не може бути контролю ні над виборами, ні за роботою так званих народних обранців - депутатів, ні без нашої участі призначених чиновників.
Єдине, що маємо на 24 рік існування власної держави - це вкрадене у неконституційний і незаконний спосіб усе без виключення національне багатство! 
Національне багатство, позбавлене власника, залишається вже 24 роки об’єктом неправових відносин. Це означає, що всі документи про власність у олігархів так само фіктивні. Для того, щоб ту фікцію захистити, вони створили незаконний, неконституційний, злочинний, антинародний авторитарний режим, розпочали війну.
Такий режим потрібен виключно олігархічно–злочинним кланам, бо оформити у законний спосіб вкрадену у громадян України власність вони юридично не можуть. Тому, єдиний для них вихід - утриматися будь – яким способом: тиском, залякуваннями та іншими злочинними діями. Це буде тривати до тих пір, поки ми з вами - громадяни України не зрозуміємо, що покінчити з цим безладом можна лише, оформивши у законний конституційний спосіб національне багатство на його власників - ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, власників і держави, і територіальних громад.
Група в ФБ: Территориальная громада Кривой Рог 
або 
https://www.facebook.com/groups/407199646132628
м. Кривий Ріг, вул. Лермонтова,60 (другий поверх),
контактні телефони: 067-367-24-27; 097-276-15-10; 098-243-21-15
http://pravoprostir.com - ПРАВОВИЙ ПРОСТІР
14

Коментарі

129.11.15, 22:36

Довго ми ще будемо в цьому жити...
Майдан тут не допоможе.

"Чи не досить вірити байкам наших політиків? Чи не час братись за руки і наводити лад в своїй державі Україна?"
Зараз всі троє, п'ятеро чи десятеро (і не більше) візьмемось за руки і наведемо порядок у всій країні

Вибори недавно були і вибрали нічим не кращих.

    Гість: lyo Dnepr

    229.11.15, 22:42

    Нужно объединяться и объединять вокруг себя сознательных граждан

      329.11.15, 23:06

      ВСЯ ота ЖИДО-БРАТІЯ, починаючи з Лейби БЛЮМ-Кравчука - приходила до влади НЕЗАКОННО = http://blog.i.ua/user/295100/1322716/
      Мало того, СКАСУВАВШИ СМЕРТНУ КАРУ за ЗРАДУ Україні - з кожним часом вони діють все НАХАБНІШЕ і ПІДСТУПНІШЕ – строго по СВОЄМУ "Уставу":
      Если еврей имеет власть – то он должен ОТКРЫТО убивать гоев
      Если еврей не имеет власти – он это должен делать ТАЙНО
      \АrbaTur. Jore deach 4,158; f.35,5;-chosch.Ham.f.138,1,2\
      Жидва КОРБАНІЗУЄ \приносить у жертву своєму б-гу!\ СЛОВЯНСЬКЕ "Гарматне М'ясо" і явно... і тайно...
      А ті ніяк НЕ ВТОРОПАЮТЬ, що за херня у нас тут діється
      Ніби-то, КРІМ НАЙОГИДНІШИХ З ЖИДІВ, Україною правити НІКОМУ не дозволено...
      http://video.i.ua/user/295100/51651/440799/ = ось наше СПАСІННЯ

        429.11.15, 23:35

          анонім

          530.11.15, 03:42

          Круг замкнулся.

            630.11.15, 07:33

            Нарешті логічно сформульовано нашу націонаьну ідею. А конструктивний шлях лежить через ЗАКОНОДАВЧУ ІНІЦІАТИВУ НАРОДУ - http://blog.i.ua/community/5795/

              730.11.15, 08:11Відповідь на 5 від анонім

              Навпаки. Народовладдя - єдиний шлях відновлення Конституції. Це шлях попередження сепаратизму. Коли влада належить не олігархам, а народу, відсутні підстави створювати усілякі ДНРи і ділити майно.

                830.11.15, 08:14Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

                Саме Кравчук уникнув покарання за те, що сам пройшов і дозволив іншим пройти до верхівки влади не за національними ознаками. Тепер маємо пархатий олігархат.

                  930.11.15, 08:15Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

                  Свідомих громадян, які готові брати на себе відповідальність, не так і багато.

                    анонім

                    1030.11.15, 08:23Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                    Навпаки. Народовладдя - єдиний шлях відновлення Конституції. Це шлях попередження сепаратизму. Коли влада належить не олігархам, а народу, відсутні підстави створювати усілякі ДНРи і ділити майно.1917г. Тоже самое было И?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна