хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Что делать с ЛДНР?

Предлагаю отныне в ответ на каждое заявление российского руководства о необходимости прямых переговоров с ЛДНР просто включать этот фрагмент выступления казахстанского президента Токаева. 

Кремль поддерживает этого человека. Значит, полностью солидарен с такой позицией.

ФБ Дениса Казанского






3

Коментарі

114.01.22, 10:09

Чи нададуть в Москві прекрасной право вирішувати для України такі історичні питання як кількість республік яка перемогла гітлера з роз'ясненями хто за кого воював і чому Крим воювавший проти непереможного комунізма приєднав до свого острова у 2014 році ворожі землі...

    214.01.22, 11:37

    И про заявление Токаева.
    Он же говорит относительно к событиям так называемого майдана! Вот на наш майдан кальку и надо накладывать. Если бы тогда всё заглушили в зародыше, то и не было бы войны в стране. И вот тут - как в Казахстане было бы!
    А не то, что балабол в ролике пытается перекрутить совсем на другое. Ведь тогда нам НИЗЗЯ просить помощь извне
    Згадую як,
    хтось обіцяв нашому московському дворянству і народу, після приєднання до Криму, допомогу ядерних країн

      314.01.22, 11:50

      Сначала надо решить, что делать с Украиной?
      Після перенайменування столиці Московії з Москви на Новоукраїнівськ і затверження державної мови Кримських татар, укри до нас будуть ставитися з повагою і віддавати нам свої гроші на хліб та воду.

        414.01.22, 13:32

        Сначала надо решить, что делать с Украиной?
        Добивать ей противостоянием ЗЕ и ПО, или послать всех на фиг и начать наконец то заниматься своей экономикой и жизнью народа. 30% населения за чертой бедности! И это наши эфиры сообщают, а не оттуда...
        Ну і який ти, після встановлення кордону між Україна і Казахстан та додавання 30% душ нашої могучої московської республіки до київського гетьманату, бандеровець?
        а Зеленського вуха , з приводу перемовин між ядерними вожаками, дійсно шкода.

          514.01.22, 14:22

          Я не знаю киргизский язык. На Павло-Кичкасе говорят на русском.А звідки мови казахов навчився? А-а мама була грузинкою...

            614.01.22, 14:23

            А чому не одна "маларосія", "луганда" чи там "лугандон"? Чому дві республіки. Чим вони відрізняються? Кто хочєт раздєліть адін нарот. Адін па ізіку, вєрє, скрєпам, нєнавістю к всєму українському. Пачєму би ім нє бить вмєстє? Слітца в єдінам екстазє. Кто мєшаєт? Біндєрафци, імпєрєалісти?

              714.01.22, 14:46Відповідь на 6 від evgeniy_v

              Здавайся та виходь укр поганий з піднятими до гори руками.