хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Сім'я Яреми розвиває "Авант-банк" з Юрою Єнакієвським


Сім'я Яреми розвиває "Авант-банк" з Юрою Єнакієвським

Генпрокуратура переводить свої рахунки у "Авант-банк", у який вклав мільйони доларів син генпрокурора, і від якого тягнуться сліди до Юри Єнакіївського.

Кілька днів тому в просторах Інтернету з’явилась дивна, як на наші "антикорупційні часи", інформація. Виявилось, що відтепер працівників Генпрокуратури обслуговуватиме "Авант-Банк". Новину про це оприлюднив у Фейсбуці відомий активіст і колишній співробітник луганської прокуратури Сергій Іванов.

"Працівники Генеральної прокуратури України з благополучного "Райффайзена" волюнтаристськи переводяться на обслуговування в якийсь "Авант-банк", каламутне фінансово-кредитна зажоп’я, відоме тим, що в ньому три роки трудився екс-міністр оборони Гелетей і тим, що в цьому банку тримає свій депозит на пару мільйонів доларів надзвичайно обдарований син Яреми. Цілий ряд знаючих і шанованих людей ( в т.ч. нардепів) сказали мені, що цей банк в принципі є дітищем панів Яреми, Ліщенка він же "Ліча") та ін., т.с., комерсантів", – написав Іванов.

"Авант-банк" і син Яреми

Інформація про мільйонний депозит, озвучена Сергієм Івановим, уже близько місяця циркулювала у просторах Інтернету. Активісти Anonymous стверджують, що зламали поштові скриньки працівників Генпрокуратури та їх оточення і викачали купу цікавих документів.
Серед них документи банку, які свідчать, що син генпрокурора Валерій Ярема мав у 2012 р. на рахунку в "Авант-Банку" $4 мільйони.

Облишимо зараз роздуми про те, звідки взялись мільйони доларів у Валерія Яреми (1988 р.н.), котрому на час вкладу було 23 роки.

Кожен має право стільки грошей, скільки заробив. А малодохідну з точки зору легальної зарплати (на рівні 6,5 тис грн.) посаду керівника Департаменту держреєстрації речових прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби він зайняв лише нещодавно.
Раніше ж він міг отримувати і більш пристойні доходи, бо у тому ж 2012 році Валерій Ярема був помічником голови правління "Авант-банку".

Від початку заснування у 2008 році "Авант-Банк" був оформлений на ТОВ "Лоренс Груп", основним власником якої був Михайло Гріншпон, відомий як радник екс-міністра оборони Олександра Кузьмука. Але у липні 2011 р. Гріншпон покинув "Лоренс Груп", і туди прийшли нові люди.

Тоді "Лоренс Груп" оформили на низку фізосіб, серед яких, зокрема, був Володимир Шарій. Ми виділяєм серед інших саме його, бо через рік, у 2012 році, саме на нього будуть записані частки у компаніях "Сателін", "Провін", співзасновником яких є ТОВ "Срібна Затока" – фірма, на яку оформлено землі на Жуковому острові, де зводиться палац Юрія Іванющенка., більш відомий як "Межигіря-2".

http://businessua.com/banki/16047simya-yaremi-rozvivae-avant-bank-z-yuroyu-enakievskim.html



13

Коментарі

15.02.15, 02:03

Позор. Люди как-то перерождаются что ли. Дело в том, что когда Ярема возглавлял киевкую ментовку отзывы о нем были весьма уважительные...

    25.02.15, 02:19Відповідь на 1 від Танк_

    Позор. Люди как-то перерождаются что ли. Дело в том, что когда Ярема возглавлял киевкую ментовку отзывы о нем были весьма уважительные...Так полно депутатов, которые подписались за его отставку, говорят, что когда его порошок назначил, у них слезы на глаза наворачивались от восторга, столько было надежд...

      35.02.15, 20:22

      Капец!

        45.02.15, 20:51

        хто цього мудака зробив геню прокурором !??Хтож как не порошок...
        Видно на крепком крючке сидит шоколадный наш, шо его никуда сдвинуть невозможно...

          55.02.15, 20:52Відповідь на 3 від aleksandrinna

          Капец!Мдя, с такой прокуратурой нам усем капец...

            66.02.15, 08:46