Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Питання до головнокомандуючого ЗСУ і Авакова.

Ваше АТО триватиме стільки ж:
ДВАДЦАТЬ ЛЕТ РУССКОГО МИРА — Ruske Mir — Medium
https://medium.com/vse-ploho/-c6269df73300

 question
За 9 місяців Людина народжується, а ви на своїх високих посадах війну війною назвати не наважуєтесь і, відповідно, запровадити військовий стан, загальну мобілізацію та евакуацію цивільного населення із зони бойових дій не дозріли, не кажучи вже про те щоб поставити на рейки конвеєра ВПК. Тоді й робота, як для вимушених переселенців зі сходу та Криму, так і для всього населення України знайдеться під гаслом:"Все для фронту! Все для перемоги!"
17

Коментарі

112.12.14, 00:05

по лінку видає помилку 404

    212.12.14, 00:09Відповідь на 1 від Міс Марпл

    по лінку видає помилку 404В соте справляю.

      312.12.14, 00:11Відповідь на 1 від Міс Марпл

      по лінку видає помилку 404У мене - арбайтен.

        412.12.14, 00:22Відповідь на 3 від rutzit

        по лінку видає помилку 404У мене - арбайтен.Коли відразу із сайту через: "Шукати (адреса) в google, то така фігня, малята.

          512.12.14, 00:24Відповідь на 4 від Alter ego*

          по лінку видає помилку 404У мене - арбайтен.Коли відразу із сайту через: "Шукати (адреса) в google, то така фігня, малята.Одразу з сайту і зайшов.

            612.12.14, 00:48Відповідь на 5 від rutzit

            Я теж знайшла вихід і дещо дописала.

              712.12.14, 06:47

              отож....не вигідно, можна і кулю в лоб за зраду отримати

                Гість: Vivyenn dura

                812.12.14, 07:04

                аби в наших штабах зрадники не працювали, то можна було б і воювати. В Комсомольску в воєнкоматі мужик призовників на війну відправляє, а сам мені про руський мір втірає, ба нам треба було в Таможенний Союз вступати. Як можна про війну говорити, якщо наші дебіли на сході і на півдні в ВР обрали все тих же Партію Регіонів?!?!
                А ті, перед присягою поїхали до карлика на коврик, щоб той їм підказав, як же ж нову владу з трону скинути. Там кого не постав, то палиці в колеса будуть ставити (такі. як Шуфрич і подібні йому). Коли його питали хто розв"язав війну й хто з нами воює він стійко тримався, але росіян не видав!!! І це він казав на всю країну. То що, його виборці не чули й не бачили, що воно під каблуком у карлика?! Бачили, але такі продажні тварі є в нашій країні. Із-за них і війна!!!

                  912.12.14, 07:06Відповідь на 7 від Shnec

                  отож....не вигідно, можна і кулю в лоб за зраду отриматиТо із-за цих екземплярчиків Україна має згинути як держава, схоронивши кращих чоловіків країни, а населення так і буде займатись всілякою фігньою, роблячи вигляд, що їх це не стосується, лиш не тим, що веде до перемоги над ворогом?

                    Гість: Vivyenn dura

                    1012.12.14, 07:11

                    як ти до тих людей в ДНР і ЛНР заїдеш, коли там стріляють?!?!
                    як із ними можна домовитись, коли вони просто сміються відверто в очі й плюють на Мінські дововори і на будь-які спроби до переговорів. В інеті лиш виставляють свої ролики про те, як вони сооблюдають тишу (валять з градів куди попало і при цьому ржуть і кажуть:"Ось вам тиша". Воно больне на всю голову! Як з ними домовишся, коли воно не розмовляє, а стріляє, та ще й бреше в ЗМІ, що то наші так себе поводять. ай
                    Показували, як вивозили з зони АТО бабусю. А вона встала з автобуса і давай крити прокльонами хунту та бендеровців! А потім ще й додала:"Все одно наші вас переможуть і я буду жити в Росії". Як таких людей можна евакуйовувати. ТАКУ ДРЯНЬ хай от там і вистрілюють їхні з руського міра!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна