Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Москва готовит захват Киева до 9 мая:

Источники КЦ в командовании муджахидов Имарата Кавказ сообщили редакции оперативные данные о возможных планах Кремля по захвату Киева.

 

Если эти данные верны, то вся возня, устроенная Москвой вокруг юго-восточных районов Украины лишь отвлекающий маневр. При этом обстановка в этих районах будет нагнетаться и дальше по т.н. «крымскому сценарию» вне зависимости от реализации основного плана.

 

Главный удар Москва готовится нанести по Киеву, который должен быть захвачен до 9 мая 2014 года.

 

Общий военный сценарий такой:  

 

В Киеве высаживается воздушный десант. Цель – захват центра города, захват правительственного квартала, мостов через Днепр, захват в плен членов правительства Украина (в первую очередь Турчинова, Яценюка и Парубия).

 

Одновременно осуществляется танковый прорыв. Место наиболее вероятного выдвижение бронетанковых частей город Суджу Курской области.

 

Доставка в Киев Януковича и объявление о восстановлении «законной власти Украины».

 

Окончательный план захвата Киева был утвержден в начале апреля 2014 года. 24 апреля на специальном совещании была подтверждена дата начала наступления.

 

Операцию по танковому прорыву на Киев разработал бывший начальник Генштаба вооруженных сил СССР генерал Лобов, который с недавних пор вновь призван на службу после своей отставки в 1994 году.

 

Наиболее вероятная дата начала операции 2 — 3 мая 2014 года.

 

Путин планирует принять военный парад 9 мая в Москве с захваченным Киевом и вернувшимся Януковичем.

 

Источники КЦ сообщают, что единственным препятствием на пути реализации плана захвата Киева, которое заставит Кремль отказаться этой идеи, могут быть объективные свидетельства того, что украинская армия окажет хотя бы минимальное сопротивление и сможет задержать прорыв танковых частей на несколько дней или же ясные признаки возможного военного вмешательствоа США и НАТО на стороне украинской армии.

 

Отдел оперативной информации

Кавказ-Центр

15

Коментарі

129.04.14, 09:49

Не допусти Господи, такого.
На мою думку, малоймовірно... Але , надіючись на краще, будь готовий і до гіршого...

    Гість: Man-O-War

    229.04.14, 10:22Відповідь на 1 від претендент

    Так, імовірність не велика, хоча що в голові у Хуйла може сказати лишень його психіатр.

      Гість: R0mmel

      329.04.14, 15:42

      в цих хлопців дані вірні завжди, так що, принаймні, план існує 100%. Я точний сценарій по війні з Грузією прочитав у них ще в 2006 році. І відведення військ від кордонів, про яке вчора заявив Шойгу, не підтвердилось. Побачимо, що таке 400 тис. зареєстрованих стволів у Києві, про які весь час говорять...Сподіватися доведеться тільки на них, бо десант блокуватиме і склади зі зброєю

        429.04.14, 17:26

        Будем мочить кацапов

          529.04.14, 20:06

          ЦІлком можливо

            629.04.14, 20:48Відповідь на 4 від ab absurdo

            Будемо!

              729.04.14, 22:27Відповідь на 6 від Дітмар

              Та не переживайте. Ви можете собі уявити, скільки треба десанту, щоб захопити Київ? Це ж не Слов'янськ. Навіть не знаю, якою має бути армада літаків, щоб скинути стільки десанту. Бо захопити лише урядовий квартал - це нічого. До того ж, це будуть вихідні, то кого там захоплювати? Охорону? Схоже на фейк.
              Тільки безграмотні генерали можуть планувати таку операцію. А влаштувати масований обстріл - спочатку треба підійти на певну відстань, та й бомбардувальників технології НАТО відразу засічуть. Будемо сподіватися, що до такого ідіотизму не дійде, а просто триває інформаційна війна і нагнітання істерії. Вибори ж попереду!

                829.04.14, 22:32Відповідь на 2 від Гість: Man-O-War

                Так, імовірність не велика, хоча що в голові у Хуйла може сказати лишень його психіатр.Малоймовірно, але якщо щось - куди бігти? У сенсі для збройного опору? Одному таке робити малоефективно. Треба групу, бажано під командуванням офіцера - сам розумієш. Ну ми майже сусіди - можемо зкооперуватися. 2 краще за одного, але оптимально для міського бою відділення, 10 бійців нмд.

                  анонім

                  929.04.14, 22:54

                  Обломаются!

                    1030.04.14, 06:59Відповідь на 4 від ab absurdo

                    Будем мочить кацаповТак там же війська ледь не 100 000 - де ж ми їх ховати будемо???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна