хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Чому позапартійне.

Чому малоперспективний розподіл суспільства за партійним принципом.

Високоросла рослина у приміщенні має можливість вирости лише до стелі. Далі стеля буде обмежувачем росту.

За цим принципом інтелектуальний рівень керівника (голови політичної партії, голови депутатської ради любого рівня, та й просто менеджера) є обмежувачем підвищення рівня суспільного інтелекту.

Приходить підлеглий зі своєю пропозицією, а начальник не розуміє навіть суті його пропозиції і пропозиція потрапляє у «довгий ящик», чи на смітник. Це є фактор стримування розвитку суспільства.

Тому кожна пропозиція має розглядатися на найвищому рівні. І природнє право законодавчої ініціативи має забезпечити стрімкий рівень зростання народовладдя.

Законодавча ініціатива кожного громадянина має розглядатися по суті у відповідності із законами формальної логіки і набувати юридичної підтримки.

Запитуйте далі.

6

Коментарі

Гість: fomafomich

127.02.14, 19:29

Есть талант быть учителем, ест талант быть учеником. Ученик никогда не станет учителем если в его Эго нет таланта учителя. Вполне возможно, что среди кухарок и найдется гражданин с пониманием законодательной инициативы, но то что среди законодателей полно кухарок, несомненный факт. Но самое главное, что бы законодательной кухарке не было обидно понять-принять свою несостоятельность, и сделать выводы, но по большей части, почти все люди чрезмерно завышают свои таланты, принимая оные за действительность. Я не лезу в руководители прекрасно понимая, что никогда не стану справедливым для всех. Я хороший токарь, и мне этого достаточно, но поддержу любую законодательную инициативу по повышения МНЕ, заработной платы.

    228.02.14, 08:43Відповідь на 1 від Гість: fomafomich

    Не чекайте коли підвищать зарплатню. Знайдіть розумних колег і разом обговорюйте як її підвищити. Без сумнівів з цього щось вийде корисне.

      31.03.14, 10:33

        41.03.14, 10:42