Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

російський патріот України

17-річний учень технікуму з російського міста Подольськ Влад Колесніков відмовився служити в російській армії, а у військкоматі включив гімн України "У мене не дуже хороший зір, тому я взагалі не придатний до стройової служби. Я пройшов медкомісію, і ось призовна комісія: там стоять буквою П столи, а за столами сидять люди, які оцінюють. У мене на телефоні записаний гімн України. Російський гімн мені не подобається, тому що я вважаю його брехливим... І перед заходом я вирішив включити гімн України, тому що російську армію я не підтримую взагалі й служити в ній вважаю ганьбою. 

Ось так включив гімн України і сказав: "Хлопці, я не піду воювати в російську армію", - розповів Влад в інтерв'ю "Радіо Свобода". За його словами, після цього вчинку пішла "неймовірна" реакція комісії. Деякі члени комісії остовпіли, деякі підскочили і почали кричати: "Що ти робиш? Ти знаєш, де ти знаходишся?". "Через деякий час прибіг чоловік, відвів мене в окрему кімнату, поклав переді мною два акти. На одному написано, що у мене проблеми із зором, так воно і є, а на другому написано: розлад особистості й щось ще. Коротше, у військкоматі мене записали в психи за те, що я зайшов з гімном України і висловив свою думку. І ось це було поворотним моментом. Коли переді мною поклали цей акт, я зрозумів, що більше такого не витерплю: я просто зайшов, а мене одразу - в психи", - зазначив хлопець.

 Колесніков також розповів, як влаштовував акції протесту в Подольську. Зокрема, він разом з другом вивісив на одному з дахів міста антивоєнний плакат, який провисів лише кілька годин. Також хлопець ходив у школу в футболці, на якій був вишитий український прапор, через що однокласники його побили.

Дід, у якого жив Влад, не поділяє поглядів онука і відправив його до батька в російський Жигульовськ. "Усіх демократів у Росії відправляли в заслання, ось і я почуваю себе, як в засланні. Мені зараз багато хто радить їхати в Київ. Але це крайній варіант. Якщо хтось думає, що я зараз посиджу, зроблю закордонний паспорт, поїду в Україну і на цьому все закінчиться, то вони помиляються. Поки що я планую повернутися до Москви і влаштувати декілька пікетів протесту", - заявив хлопець.

13

Коментарі

111.06.15, 20:56

Семилетний?????

    211.06.15, 21:01Відповідь на 1 від rutzit

    Семилетний?????17 річний - вибач мій косяк

      311.06.15, 21:02Відповідь на 2 від Joxoxo

      Семилетний?????17 річний - вибач мій косякНичего, бывает.

        411.06.15, 22:35

        жаль парня рашики сожрут живьем