хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Вірш.

Слава богу, що я атеїст,

Не дай боже, я б був християнин,

То не тільки реальні би ніс,

Та й уявних ще тьму навантажень!



Я б не зміг розібратись в собі,

Я б шукав виправдання у міфах,

На колінах шукав би в пітьмі,

Неіснуючий вихід із лиха.



Лиш реальний погляд на світ,

Медитація і споглядання,

Вірний шлях у тобі породить,

У реальності і без страждання...
1

Коментарі

17.06.14, 22:44

А хто вас ставить на коліна? Перед тим, як писати про щось, наприклад, про віру, вивчіть це питання досконало, за допомогою інтелекту та серця. Не можна писати про те, чого не знаєш. Зараз перекладаю книгу американського проповідника, християнина Джона Ф. Метьюса "Завіт у Крові Ісуса". Чудова, скажу вам, книга. Працюється на одному диханні. Почитайте, підіть до церкви, хоча б прочитайте Біблію для того, щоб щось не приймати. Ви читали Біблію?

    27.06.14, 22:55Відповідь на 1 від sonce-33

    Не тільки читав, але і вивчав. Про книги і авторитети скажу так - я теж можу процитувати Хокінга чи Уотса. І що? Правий буде той, хто більше процитує? Про коліна. Це просто алюзії на Ваше рабство. Про інтелект і серце. Інтелект не приймає брехні, а серце вимагає свободу.

      38.06.14, 13:26

      Нет, оно конечно, любая точка зрения имеет право на существование. И в наш век гипертрофированной политкорректности "катить бочку" на атеистов - моветон. Кстати, есть у меня один друг, обладатель подобного мировоззрения, - очень достойный человек. Я о другом. Первая строка "Слава богу, що я атеіст" наводит на размышления о том, что Вы просто занимаетесь троллингом доверчивых читателей.

        48.06.14, 14:05Відповідь на 3 від black-victor

        Ну, чесно кажучи, трохи є Але ж красивий парадокс у першому рядку?