хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Випуск №175 від 19 квітня 2012 року

Французький омбудсмен: Новий суд над Тимошенко абсурдний

Новий судовий процес над колишнім прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко вплине на відносини України і Європейського союзу.

Про це заявив посол Франції з прав людини Франсуа Зімере на брифінгу в приміщенні Харківського обласного апеляційного суду, де Київський райсуд міста розглядає другу кримінальну справу стосовно Тимошенко.

"Те, як буде розвиватися цей процес, буде мати великий вплив на майбутнє України, також сильно впливатиме на відносини України та Європи", - цитує Зімере УНІАН.

На його думку, процес над Тимошенко є політично вмотивованим. "Що я бачив - це абсурдно. Політична мотивація всіх цих звинувачень не піддається сумніву", - сказав Зімере.

Більше про це читайте: http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2012/04/19/276669

Депутату через Тимошенко дали трубою по голові

У Харкові під час акції на підтримку Юлії Тимошенко невідомі нанесли удар в голову металевою трубою депутату від БЮТ Борису Пудову.

Про це повідомив сам потерпілий, якого цитує прес-служба партії "Батьківщина".

Він розповів, що під час встановлення наметів біля суду, який розглядає справу Тимошенко, підійшли судові виконавці з вимогою прибрати намети.

"Люди показали їм заявки, по яким немає рішень судів про заборону. Я також підійшов і сказав, що ніхто не має права порушувати Конституцію та право громадян на вільні зібрання", - зазначив Пудов.

"Після цього одразу підбігли кримінальної зовнішності хлопці. Одну палатку вони просто розкидали по всій проїжджій частині. Одного з нападників ми затримали і передали міліції, яка завела хлопця за вугол і відпустила", - сказав народний депутат.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/04/19/6963030/view_print/

Налоговая приостановила работу крупнейшего интернет-магазина Украины Rozetka.UA

Сайт крупнейшего интернет-магазина Украины Rozetka.UA недоступен. Как стало известно AIN.UA, в хостинговую компанию Mirohost пришли представители налоговой инспекции с целью изъять сервера интернет-магазина.

Більше про це читайте: http://ain.ua/2012/04/19/81463

Через рік долар може коштувати 12 гривень - експерт

Економісти прогнозують падіння гривні через рік. Курс долара на той момент може скласти 12 грн за 1 дол.

Про це на прес-конференції заявив фінансовий аналітик Ерік Найман.

"Зараз економіка України нагадує людину, яка балансує на одній нозі, бо інша вже хвора. Економіка позитивного зросту ВВП підтримується за рахунок кількох секторів економіки: хімічної промисловості, машинобудування. Також підтримує хороший урожай 2011 року. Другий сегмент, який підтримує видимість економічного зростання — державні росходи, пов'язані з Євро-2012", - розповів він.

Фінансовий аналітик прогнозує, що літо українці переживуть спокійно. Проблеми почнуться після виборів.

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/business/_cherez-rik-dolar-mozhe-koshtuvati-12-griven-ekspert/432232

Власенко: "Якщо ПДВ відшкодовувався незаконно – саджайте Азарова"

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що справа проти неї щодо корпорації ЄЕСУ має бути закрита за відсутністю складу злочину.

Про це він заявив, виступаючи на попередньому засіданні Київського райсуду Харкова, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Власенко стверджує, що за всіма п'ятьма епізодами обвинувачення Тимошенко в матеріалах справи немає доказів провини екс-прем'єра.

Так, щодо відшкодування ПДВ і проведення взаємозарахувань корпорації ЄЕСУ, зазначив він, рішення приймалося Державною податковою службою, а не Тимошенко, яка на той момент була народним депутатом і звільнилася з корпорації ЄЕСУ.

"Якщо ПДВ відшкодовувався незаконно – саджайте Азарова (тоді - голова Державної податкової служби, нині прем'єр-міністр). До чого тут Тимошенко?", - заявив Власенко під оплески в залі суду.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/04/19/6963021/view_print/

Free Timoshenko": в Лондоне прошла акция в защиту Тимошенко. ФОТОрепортаж

Международное движение «Говорите громче!» провело акцию протеста на Украинском инвестиционном саммите в Лондоне

19 апреля в Лондоне движение движение «Говорите громче!» провело акцию протеста на 8-м Украинском инвестиционном саммите, где выступил министра финансов Украины Колобов,- передает Цензор.НЕТ со ссылкой на atn.ua.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/photo_news/203727/free_timoshenko_v_londone_proshla_aktsiya_v_zaschitu_timoshenko_fotoreportaj

У Азарова хотят штрафовать украинцев за долги по ЖКУ

Министерство регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины обнародовало на своем сайте проект Закона Украины "О внесении изменений в Закон Украины "О жилищно-коммунальных услугах" (о начислении пени за несвоевременное и/или не в полном объеме внесение платы за жилищно-коммунальные услуги)".
Разработчик законопроекта – Минрегионстрой.

Більше про це читайте: http://glavnoe.ua/news/n99359

Посол США вважає, що справа Тимошенко вбиває довіру до судів

Кримінальну справу проти Юлії Тимошенко у зловживанні на посаді керівника корпорації ЄЕСУ є продовженням виборчого правосуддя щодо опозиції.

Про це заявив в ході лекції в НаУКМА посол США в Україні Джон Теффт, пишуть "Українські новини".

"Так, я думаю, що це продовження процесу виборчого переслідування", - сказав він, відповідаючи на запитання, як він розцінює нову справу проти Тимошенко.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/04/19/6963025/view_print/

Москаль - Чечетову: "Тимошенко вийде на свободу, а Ви сядете замість неї"

Депутат Михайло Чечетов (фракція Партії регіонів) буде відповідати за порушення закону під час перебування його на посаді голови Фонду державного майна.

Таку думку висловив перший заступник глави комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль (фракція "Наша Україна - Народна самооборона").

"Михайлу Чечетову обов'язково знадобляться його юридичні знання, щоб захищатися, коли в суді розглядатимуться питання про приватизацію держмайна в період, коли Чечетов був головою Фонду державного майна", - зазначив Москаль.

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/politics/_moskal-chechetovu-timoshenko-vijde-na-svobodu-a-vi-syadete-zamist-neji/432078

У США немає жодних офіційних доказів причетності Тимошенко до вбивства Щербаня - посол

Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні Джон Теффт заявляє, що американська сторона не має жодних офіційних доказів причетності екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко до вбивства депутата і бізнесмена Євгена Щербаня.

Про це Дж.Теффт заявив сьогодні, відповідаючи на запитання одного із студентів Києво-Могилянської академії після своєї лекції на тему: "Встановлення верховенства права в Україні: розбудова модерного суспільства", повідомляє УНІАН.

"Колишній прокурор з боку США Марта Борщ заявила публічно на телебаченні, що не має жодних доказів вини Тимошенко. Прокурор не пам'ятає, щоб у США були будь-які докази того, що Тимошенко може бути звинувачена у цьому", - сказав Дж.Теффт.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10640.html
15

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

119.04.12, 22:37

Такое впечатление, что в милиции остались служить одни отморозки. Это скорее не вопрос, а констатация фактов. Мы переживаем самые позорные страницы в истории Украины. Стыдно. Позор на весь мир.

    219.04.12, 22:46Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Такое впечатление, что в милиции остались служить одни отморозки. Это скорее не вопрос, а констатация фактов. Мы переживаем самые позорные страницы в истории Украины. Стыдно. Позор на весь мир.а вот этот мрак ты читал? http://lb.ua/news/2012/04/19/147095_harkovskih_uchiteley.html

      Гість: lyo Dnepr

      319.04.12, 22:54Відповідь на 2 від Поговорим

      И какие честные выборы могут быть при таком режиме?
      Я так понимаю коммунальщики и учителя были разбавлены бандитами из спецподразделений Беркута. А наезд на Розетку за низкие цены? Наверное в Эпицентре никто уже ничего не хочет покупать?

        419.04.12, 22:54Відповідь на 2 від Поговорим

        Такое впечатление, что в милиции остались служить одни отморозки. Это скорее не вопрос, а констатация фактов. Мы переживаем самые позорные страницы в истории Украины. Стыдно. Позор на весь мир.а вот этот мрак ты читал? http://lb.ua/news/2012/04/19/147095_harkovskih_uchiteley.htmlХарьков это же не Донецк, я не представляю, как они материли "голубых". Такого без предела ещё не было, в истории независимой Украины, и главное кому нужен этот цирк.

          Гість: Лютый Гриня

          519.04.12, 22:55Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

          Такое впечатление, что в милиции остались служить одни отморозки. Это скорее не вопрос, а констатация фактов. Мы переживаем самые позорные страницы в истории Украины. Стыдно. Позор на весь мир.

            619.04.12, 23:03Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

            И какие честные выборы могут быть при таком режиме?
            Я так понимаю коммунальщики и учителя были разбавлены бандитами из спецподразделений Беркута. А наезд на Розетку за низкие цены? Наверное в Эпицентре никто уже ничего не хочет покупать?
            а кто виноват людям.
            я бы не пошла.
            попробовали бы тронуть.

              719.04.12, 23:05Відповідь на 4 від Нормальний

              Такое впечатление, что в милиции остались служить одни отморозки. Это скорее не вопрос, а констатация фактов. Мы переживаем самые позорные страницы в истории Украины. Стыдно. Позор на весь мир.а вот этот мрак ты читал? http://lb.ua/news/2012/04/19/147095_harkovskih_uchiteley.htmlХарьков это же не Донецк, я не представляю, как они материли "голубых". Такого без предела ещё не было, в истории независимой Украины, и главное кому нужен этот цирк.голубым нужен этот цирк.
              барин с ума сходит.

                819.04.12, 23:18Відповідь на 4 від Нормальний

                Такое впечатление, что в милиции остались служить одни отморозки. Мы переживаем самые позорные страницы в истории Украины. Стыдно. Позор на весь мир.а вот этот мрак ты читал? http://lb.ua/news/2012/04/19/147095_harkovskih_uchiteley.htmlХарьков это же не Донецк, я не представляю, как они материли "голубых". Такого без предела ещё не было, в истории независимой Украины, и главное кому нужен этот цирк.Правильно сказала ще в свій час Леся Українка:"Українці - це глухо-німа нація"! Я б сказала, ще й сліпа, без мізків і пам'яті. Казали вам донецькі українці - не допустіть метастаз мафії Донбасу! Тепер дивуєтесь тому, що для дончан було знайоме з давніх давен - куски металевих труб, арматури,підвішених на ремені - зброя бритоголових молодиків для бійні в натовпі.

                  Гість: lyo Dnepr

                  919.04.12, 23:30Відповідь на 6 від Поговорим

                  И какие честные выборы могут быть при таком режиме?
                  Я так понимаю коммунальщики и учителя были разбавлены бандитами из спецподразделений Беркута. А наезд на Розетку за низкие цены? Наверное в Эпицентре никто уже ничего не хочет покупать?
                  а кто виноват людям.
                  я бы не пошла.
                  попробовали бы тронуть.
                  Ты прям как Юлия Тимошенко

                    Гість: _rudik_

                    1019.04.12, 23:30Відповідь на 2 від Поговорим

                    Такое впечатление, что в милиции остались служить одни отморозки. Это скорее не вопрос, а констатация фактов. Мы переживаем самые позорные страницы в истории Украины. Стыдно. Позор на весь мир.<span>а вот этот мрак ты читал? http://lb.ua/news/2012/04/19/147095_harkovskih_uchiteley.html </span>це все наклепи нациків зі схронів, брехня. І підвищеня цін на ВСЕ теж провокації "мінуліх урядав"... Я далі буду підтримувати владу(ціна - 10 $ за годину підтримки).

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна