Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

У ванну Березовського поклали вже задушеним - поліція

У ванну Березовського поклали вже задушеним - поліція

Смерть Боріса Бєрєзовского настала через повішення, хоча слідів боротьби на його тілі й не знайдено, - таку заяву оприлюднила британська поліція за результатами патологоанатомічної експертизи. Далі будуть проводити інші дослідження, зокрема, токсикологічні та гістологічні.


Березовському приписували зв'язки з російською опозицією, проте один з її лідерів Боріс Нємцов це заперечує: "Ніхто з опозиції жодних контактів з ним не мав. Була негласна така внутрішньоопозиційна домовленість, що ми не маємо з ним справи, бо він привів до влади Путіна. Він давав Путіну гроші, він давав йому свої гігантські медійні ресурси."
Бєрєзовского знайшли мертвим у суботу у його будинку, що лише за кілька кілометрів від королівського Віндзорського замку.
Протягом майже 13 років перебування у Великій Британії він неодноразово казав, що боїться за своє життя, особливо після того, як його друг Алєксандр Літвінєнко загинув у Лондоні від отруєння радіоактивним полонієм.





13

Коментарі

127.03.13, 17:25

Хто б сумнівався, що вдавили вівчарки Пуціна. А не треба було приводити упиря до влади!

    228.03.13, 07:17Відповідь на 1 від ab absurdo

    Тут є шикарна карикатура на цю тему.

      331.03.13, 18:43Відповідь на 1 від ab absurdo

      Хто б сумнівався, що вдавили вівчарки Пуціна. А не треба було приводити упиря до влади!Сто пудів! І до ворожки не ходи! Я була впевнена, що, рано чи пізно, Луб'янка його дістане!

        Гість: lyo Dnepr

        416.04.13, 21:10