хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Росія: "Спасибі, Чижов". Шахтар - Зеніт. 2:2

Не потрібна для Шахтаря нічия. Єдина українська команда в Лізі Чемпіонів далі залишається на останньому місці.  Перемога над АПОЕЛем на Кіпрі, над Порту дома та очки в Пітері - і ми в плей-оф. Проте до цього матчу так само говорили, що головне перемогти Зеніт. В чому проблема? Де "той" Шахтар?
Спробою розібратись і розказати декількома словами про гру.
Гру я б назвав так "від воріт до воріт". Обидві команди грали на контратаках. Шахтар. двічі ведучи в рахунку все ж зміг змарнувати свою роботу нікому не потрібним результатом. Хоча деякі вболівальники Зеніту, судячи з опитування, раді й нічиї. Та й їхній плюшевий ведмедик не зганьбився. 
Забракло Шахтарю фізики, бразильці не допрацьовували, не вертались в оборону, куди їм до російських бохатирів. Навіть Ферна був нічим не краще Жадсона, якого потрібно було одразу після перерви міняти на Мхітаряна, він роботящий та агресивний, міг би центр пресингувати, хоча обороні він би не сильно поміг.
Здивований вибором захисника в пару Чигринському. Чижов, який і в чемпіонаті в стартовому складі виходить на поле не частіше, ніж палка стріляє, з'явився в стартовому складі. Луческу, який і так загробив Іщенка, Кобіна, Кравченка, Фоміна, Гладкого, ризикує ще й Чижова прикінчити. Він, напевне, розраховував на його мотивацію, але, напевне, не врахував що погана гра може вплинути на подальшу його кар'єру. Сама фатальна помилка Чижова, який посковзнувся і віддав супернику м'яч призвала до гола. Перенервував Чижов і близько взяв до серця помилку. Луческу ніколи не вирізнявся психологією. Було трохи шкода Чижова, коли його заміняли на Кучера, якого потрібно було випустити в старті. Він плакав. Проте це й не дивно, навряд чи ми найближчим часом зможемо його побачити в стартовому складі ШД. Скоріше в Ільічівці чи Зорі або дублі Шахтаря, в кращому разі на лавці.
В чому проблема Шахтаря? Те що проблема є - передбачливо. Шахтар грає через рік. Вигравши кубок УЄФА в наступному сезоні він не зміг пробитися до групового етапу та добрався лише до 1/4 фінала ЛЧ.
Бразильці підхопили зірку на фоні Чемпіонату України, проблема з воротарями - Пятом - не в формі, Рибка - не досвідчений. Також є проблеми в центрі оборони та на лівому фланзі, Ракицький теж не в оптимальній формі, а зліва нема кого поставити, один Шевчук(Рац не вписується в ліміт), і тільки через фізику.
6

Коментарі

120.10.11, 08:24

Ух, кротам влезло. У шахты защита провалилась полностью. В питере будит им не сладко. А игра была интригующая и очень динамичная. Жаль что шахта не взяла очки.

    220.10.11, 08:28Відповідь на 1 від AneVanGun

    Я писал почему. Нападающих Зенита было больше, нежели защитников. Оборонялись одни защитники и Хюбшман. Ленивые бразильцы не возвращались в оборону, нужно было Мхитаряна даже в старте выпускать. Центр поля меня вчера разочеровал.

      анонім

      320.10.11, 11:00

      Кротам вчора явно поталанило. Зажралися вони. Награний склад добре але і без конкуренції ніяк. Та у румуну мабуть набридло щось доводити.

        420.10.11, 11:07Відповідь на 3 від анонім

        Я вже писав про Луческу, йому надоїло працювати. Ледарює. З нормальними гравцями, зірками він не хоче морочитися.
        В обороні клінічна смерть, Жадсон лінивий, Ферна вимучений. Так поталанило, реалізація в Зеніта як на разі в Карпат, якщо не гірше. Рибка - герой. Чижов з Чигринським - дятли, другий вже не вперше такі не мудрі паси віддає, так вже Мілевський забивав з пасу Чигри. Причому єдиний та вирішальний гол. Чижов не досвідчений тут більше вина цигана що його випустив а не більш надійного Кривцова чи досвідченішого Кучера.

          анонім

          520.10.11, 11:18Відповідь на 4 від Райден

          Так зверни увагу, скількох українців, нічім не гірших за бразильців, циган знищив. Де Костя Кравченко, думаю він кращий за Мхітаряна. Де Степанеко? Ти правий, як можна було замість Кучера Чижова в такій грі випускати? Може румуну газпром щось пообіцяв? Згадай, Кучер вчора вийшов і зразу почав обороною керувати. Може він і не був румуну потрібен на початку саме через своє лідерство?

            620.10.11, 11:36Відповідь на 5 від анонім

            Кравченко нічим не кращий Мхітараян, набагато гірший. Він вже не той. Плюс не заявлений на ЛЧ. Навіть штрафні не ті. Як я написав, Луческу його "вбив". Мхітарян зараз один з кращих в ШД, він має мотивацію, працює. Вірмени взагалі дуже працьовиті. Він би не тільки загострив гру, але й Хюбшману допоміг би. На рахунок Степанко погоджуся, він хоть і не досвідчений, але виглядав би покраще Хюбшмана, високий аби "з'їсти" Широкова.

              анонім

              720.10.11, 12:10Відповідь на 6 від Райден

              А що з Кравченко? Я по-довгу не буваю вдома, щось мабуть пропустив. По спогадах -- класний півзахисник, з добрим баченням поля і гарним ударом. Регулярно відзначався та й у боротьбі був непоступливим.

                820.10.11, 12:15Відповідь на 7 від анонім

                Так по спогадах. Класними були й Гладкий, Кобін, Чижов, Іщенко, Фомін. Луческу всіх їх замаринував в дублях і Ільічівцях та Зорях і т.д. Крава один з кращих, кого "поховав" ШД. Він зараз й близьуо не грає на тому рівні, щд в Дніпрі, краще б там і залишився. Сподіваюсь Степаненку таке не світить, Віценець вже в Ільічівці.

                  анонім

                  920.10.11, 12:23Відповідь на 8 від Райден

                  Ото треба власних тренерів мати. Згадай, як Лужний не давав своїм киснути. Та хіба ахметкам то пече? Їм бабло на першому місці. Хоча не зрозуміло -- якщо в тому ж Шахтарі більше своїх буде -- то й гядачів буде більше? Так як і в Динамо. В 90-их явно більше на стадіон ходили -- адже там свої грали. А зараз на кого дивитися -- на чорномазих ментів? То ще шахтарі невмиті куди не шло.

                    1020.10.11, 12:33Відповідь на 9 від анонім

                    Донецьку цих бразильців люблять, хоча вони звєзди тільки в УПЛ. З Зенітом нічого не можуть. А на збірну вони навпаки не ходять.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна