хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Цитата тижня

Націоналізм – це "надбудова" над певною етнічною культурою і традицією, де етнічне є тільки висхідним матеріалом, а "вхід" до складу нації якщо і визначається кров'ю, то тільки тією, яку людина готова віддати за країну, яку вона свідомо назвала Батьківщиною, а не тією кров'ю, яку беруть на аналіз для визначення її "чистоти".
Сергій Грабовський "Звичайне фальшування"

6

Коментарі

Гість: Zaza Buka

18.02.08, 16:18

сильно сказав

    Гість: The_Nameless

    28.02.08, 16:33

    В сьогоденних умовах, на жаль, поняття націоналізму для більшості стало черговим засобом самопопуляризації, самоствердження, проявом глоріхантерства. Достатньо забавно спостерігати за тими, хто хизується своєю чистокровністю, забуваючи про тонку межу між націоналізмом та шовінізмом, про елементарну гідність та поняття лояльності і здорового глузду.

      38.02.08, 16:35Відповідь на 2 від Гість: The_Nameless

      От про це і мова.
      Цілком погоджуюсь!

        Гість: The_Nameless

        48.02.08, 16:43Відповідь на 3 від Plast

        Згадується вислів Сціборського: "Націоналізм — любов до власної батьківщини й патріотичне почування, доведені до самопосвяти й культу жертвенного фанатизму. Джерелами його народження є національний інстинкт, національний дух і національна СВІДОМІСТЬ."

          58.02.08, 18:45Відповідь на 2 від Гість: The_Nameless

          Достатньо забавно спостерігати за тими, хто хизується своєю чистокровністю, забуваючи про тонку межу між націоналізмом та шовінізмом, про елементарну гідність та поняття лояльності і здорового глузду.
          1)І чим тобі український "шовінізм" не подобається? http://blog.i.ua/user/350245/
          2) "Лояльності" до кого/чого?
          3) "Здорового глузду"??? Якраз здоровий глузд - поборювати "чуже", що заважає розвиватись "своєму"

            Гість: The_Nameless

            68.02.08, 20:00Відповідь на 5 від Paladyn

            По-перше, я не казала, що мені , як ти виразився, не подобається шовінізм. Якщо дивитись в корінь, він, за своєю cуттю, і є крайнім проявом націоналізму. Я розглядала безпосередньо не явище шовінізму, а людей, що його пропагують, тобто казала про несвідомість, про певну неготовість до того.
            По-друге, є таке поняття як толерантність. Як казав дуче, Як казав дуче: *Не буває поганих націй, а є люди з такими поглядами, за які їх слід вбивати". Також можна навести : "Усі люди — твої браття, але москалі, ляхи, угри, румуни та жиди — се вороги нашого народу, ПОКИ ВОНИ ПАНУЮТЬ НАД НАМИ Й ВИЗИСКУЮТЬ З НАС" (с)М. Міхновський. Останній частині фрази треба приділити особливу увагу.

              Гість: The_Nameless

              78.02.08, 20:00Відповідь на 5 від Paladyn

              Узагальнення тут зайві. Врешті-решт, треба дивитись глибше. Саме як і серед євреїв є жиди, серед росіян є москалі… так і, на превеликий жаль, серед українців є «хохли». Прикро, але це факт. Я нічого немаю проти інших націй, народностей , при тій умові, що останні розташовуються ПОЗА межами нашої Країни і за відсутності ворожих українофоб них настроїв. Далеко не всі розуміють це.
              По-третє, саме так, здоровий глузд. Тут я з тобою дійсно згодна. Але це все- поверхнево. Знову дивимось у корінь.. якщо те все має глоріхантерський і популяризаційний характер – відверто кажучи, особисто мені стає достатньо огидно. Головне (!)– питання свідомості.

                88.02.08, 20:26Відповідь на 7 від Гість: The_Nameless

                В "Праві Нації" все датально, просто і чітко сказано, хто є хто, і кого ким вважати.

                  Гість: The_Nameless

                  98.02.08, 20:33Відповідь на 8 від Paladyn

                  ґем, вагань з цього приводу у мене немає. Тут була лише констатація фактів і висловлення позиції що до поданого plast'ом у вигляді коментарів. Вибачайте, та це банальний офтоп. І, гадаю, не варто захаращувати замітку марними демагогіями.

                    108.02.08, 20:55Відповідь на 9 від Гість: The_Nameless

                    І, гадаю, не варто захаращувати замітку марними демагогіями. Ні, це не демагогія. Чисту націоналістичну ідею зараз замулили настільки, що розібратись може лише непересічна людина. Враховуючи, що серед населення великий відсоток дегенератів, для котрих українська мова співбесідника - "ета же...ета же НАЦИАНАЛІЗМ (ааааа, тікає)"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна