хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Прокурор Харківщини збрехав про Тимошенко

Прокурор Харківської області Геннадій Тюрін має піти у відставку. Він публічно продемонстрував, що не знає законів.

Згадайте як він розповів на брифінгу про те, як лікували Юлію Тимошенко: "Людина (Тимошенко – Ю.Л.) зібралася, одягнулася, а потім лягла на ліжко і сказала: "Я нікуди не поїду". Відповідно до закону, Кримінально-виконавчого кодексу, має право Пенітенціарна служба застосувати фізичний вплив: узяли на руки, віднесли в машину й доставили до лікарні". Водночас він наголосив, що прокурорська перевірка не знайшла підтвердження, що під час перевезення їй викручували руки і вдарили в живіт.

Навіть, якщо на тілі Тимошенко нема жодного пошкодження і синця, а її соратники, а також уповноважена з прав людини Ніна Карпачова гуртом брешуть, то все одно колишню прем`єрку не мали права лікувати насильно. Кримінально-процесуальний кодекс передбачає примусове лікування за рішення суду – такого рішення не було.

А підставою для такого лікування може бути лише той факт, що здоров`я ув'язненого загрожує здоров`ю інших людей. До таких хвороб належать венеричні, психічні та деякі інші. Нам досі невідомі факти про наявність у Тимошенко подібних захворювань. У всіх інших випадках лікуватися чи ні – має вирішувати сам ув`язнений.

Він може закликати лікувати його. А потім, коли йому нададуть таку можливість може передумати – це його право. Тому слова про те, що насильники з обслуги Качанівської колонії нібито діяли у відповідності до закону – не відповідають дійсності. Тож, великий прокурор Харківщини продемонстрував нам свою "високу" кваліфікацію.


Юрій Луканов
http://gazeta.ua/blog/3576/prokuror-harkivschini-zbrehav-pro-timoshenko

16

Коментарі

126.04.12, 14:42

    226.04.12, 16:06

    Брехати смертний гріх!

      326.04.12, 16:52

      Дякую за розяснення!

        анонім

        426.04.12, 17:46

        Одни "спецы" в Харькове собрались допа с гепой, теперь и ихний прокурор.

          526.04.12, 18:09

          Кримінально-процесуальний кодекс передбачає примусове лікування лише за рішення суду і підставою для такого лікування може бути лише той факт, що здоров`я ув'язненої загрожує здоров`ю інших людей ??? !!! Питається - за що ж били ???!!!

            626.04.12, 18:11

            Тільки матюки!!!

              726.04.12, 18:57Відповідь на 3 від М_Ірина

              Кожемякин подтвердил наличие кровоподтеков на теле Тимошенко. "Я увидел гематомы на теле Юлии Владимировны в виде большого синяка, более того, руки ее тоже в синяках, даже выше локтя. Это говорит о том, что действительно физическое насилие произошло, - ее зверски избили !!!"

                826.04.12, 21:01

                Ага-ага! Пшонка - професіонал! Не смішіть людей!

                  Гість: Hobbinik

                  927.04.12, 08:27

                  Там все такие ,,проффесионалы,, как из письки моей собаки пистолет! Возьмите хоть Азарова - кровосисю.... Там все редкие,наглые ,без совестные клоуны опасные для народа!

                    Гість: славянофилка

                    1027.04.12, 08:32Відповідь на 7 від Cяночка*

                    Безусловно ! Если бы на Юле не было синяков, то ПРдунцы на 2-й день притащили бы к ней общественность с воплями , чтобы все убедились, что "ВОНА" врёт. Пока что врут каждую минуту лишь эти ПРоходимцы, по которым тюрьма давно изрыдалась.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна