хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Хто така та для чого Коровелська ?

Чим ближче до виборів тим більше політики починають скидати свої маски, це той фактично єдиний момент момент коли жертвують пригодованих політиків заради олігархічно-партійних благ, як вибори 2010 дали нам багато чого зрозуміти, так і зараз багато побачимо, щоб тільки не запізно як в 2010.

1. Зараз в Україні є дві реальні політичні сили ПРасти й БЮТ (ЮВТ) здатні вирішити долю українського народу (не вибори 2012, це рядова сутичка, я про війну за Україну говорю). Всі решта фактично антураж для з'ясувань стосунків між цими партіями. Хто хоче реально змін об'єднуються з БЮТ (типу Свободи, непевно зрозуміли помилку 2010 ...) , хто масовка ПР йде в ПР (типу бібібка ...), решта торгуються за преференції під кого ніби лягти, плювати їм на Україну, типу Яйценюка, (хто його фінансує з відкіля Сеня гроші бере, свої ніколи в житті не вкладатиме це брехня) засланого козачка ПРастів, жирний шмат в ПР бібка Сірьожки не дає спокійно спати так пацан до кормушки дорвався вдало, потім Сеня буде валити опозицію й видавати бучні викриваючі новини й ставитиме палиці в колеса опозиції як тільки можна, типу юща, або виторгує жирний шмат й перекинеться.

ПРастами активно створюються й нові партії другого ешелону (типу Кличка, Королівської...), головна суть завдати якомога більших втрат опонентам (БЮТ) й дати хід своїй опозиції або тим хто грає на опозиційності. Руйнування БЮТ це кропітка робота тепер державно-бандитського апарату, бо БЮТ це партія загально української опозиції, без поділу на регіони, чим вона й страшна ПРастам.

2. Основну масу коштів в політику зараз вкладають ПРасти бо політика це їх хліб з ікрою, й ригалами активні результативні дії проти БЮТ будуть одразу багатократно компенсовані ласим державним пирогом (з нашої кишені), любому діячу чи то прасту чи просто "хорошо отличившемуся". Не вірте в ніякі красиві легенди партій без бюджету про гроші інших олігархів в нові партії, всі олігархи в Україні лежать під ПРастами такі закони бізнесу в Україні, у олігархів є два варіанти або лежиш - або не олігарх. Для створення красивих легенд ПРасти будуть спонсорувати через інших олігархів потрібні партії соціологічні опитування все що завдасть шкоду БЮТ. Ніякий бізнесмен й не подумав б викинути десятки мільйонів гривень в розкрутку завідома мертвого політичного проекту типу Коровельської, та й Коровельська б і не подумала вкладати в таке безперспективне діло такі свої кошти, а от заради наживи вона готова поправити своє матеріальне становище, раніше прихисток для бізнесу в БЮТ шукала (ніякого патріотизму, забудьте з такими людьми це слово), а тепер стала в пригоді ригалам. Чого варті кошти вкладені в 3 тисячі рекламних білбордів на місяць по всій Україні, піар по ТБ й подальші витрати, що є навіть неможливі без дозволу ПРастів політикам, що становлять їм загрозу.

3. Для того щоб руйнувати БЮТ й виводити людей з блоку, ПРастам потрібні люди й краще всього з БЮТ, ну не можуть же перейти БЮТівські відщепенці (люди не винні що хочуть також хліба з ікрою) до ригалів чи литвина чи Тягнибока, Яйценюка, Гриценюка ... бо одразу поставлять під удар партії, що їх нібито переманили й відкриють карти ПРастів на подальше руйнування БЮТ. Для таких цілей створюють звичайно нові одноденні супер-перспективні партії, найвдалішим проектом поки є партія Коровелської. ПРасти сподіваються скопіювати ЮВТ й дискредитувати її.

4. Активна робота по знищенню БЮТ ПРастами ведеться методично. Ось типовий зразок розхитування БЮТ й ролі Коровельської.   Мер Запоріжжя погодився вступити в ПР http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2012/03/19/66559   З Запорізької партії Батьківщина до Королевської перейшли 103 людини http://korrespondent.net/ukraine/politics/1337419-iz-partii-batkivshchina-k-korolevskoj-pereshli-103-cheloveka " Як заявила колишній голова контрольно-ревізійної комісії Ленінської районної парторганізації в Запоріжжі Вікторія Артеменко, причиною виходу стало перетворення партії в "кишенькову" організацію, де рішення приймаються невеликою групою осіб без урахування інтересів півмільйона партійців. "Рішення про вихід з партії не було спонтанним. Ми довго спостерігали за негативними змінами в Батьківщині і поступовою узурпацією влади її керівництвом. Плани, оприлюднені 30 березня під час з'їзду, стали останньою краплею. Нас, звичайних партійців, ніхто не питав, як ми бачимо об'єднавчі процеси і хто повинен очолити виборчий список. Тим не менше, Олександр Турчинов одноосібно оголосив про об'єднання з Фронтом змін і Народною самообороною ". От вам і приклад методичної роботи ПРастів, спочатку меру кисень перекрили, потім відкололи 103 перебіжчиків для піару Коровельської й дискредитації БЮТ. 5. Зверніть увагу на типове ПРастичне словоблуддя Коровельської та масовки організованої їй ПРастами, якщо думати то брехун сам себе завжди викриє. Як заявляла на ток-шоу ще 4 дні тому Коровельська що вона в опозиції до Влади й не проти БЮТ просто її не розуміють, ПРастична брехня, говори часто на чорне біле й тобі повірить половина України. Як можна сподіватись на добрі стосунки з партією в якої ти переманюєш людей ? Це типова ПРастична методика по створенню фіктивних осередків БЮТ, рейдерських захоплень регіональних осередків (входження в партію багатьох людей, а потім зміна політичного напрямку партії голосуванням)

З заяви 103 перебіжчиків про причини скачка -  причиною виходу стало перетворення партії в "кишенькову" організацію, де рішення приймаються невеликою групою осіб без урахування інтересів півмільйона партійців.  Як в теперішній ситуації в БЮТ можна врахувати інтереси півмільйона партійців ? Це буде звичайна палиця в процес об'єднання опозиції (що й потрібно ПРастам)-... і поступовою узурпацією влади її керівництвом Влада надається керівництву членами партії для ефективного управління, а не узурпується ним. - Нас, звичайних партійців, ніхто не питав, як ми бачимо об'єднавчі процеси і хто повинен очолити виборчий список. Вдумайтесь як можна урегулювати єдиний виборчий список на рівні обласних осередків БЮТ, Свободи, Ф.З та можливих нових членів ? ПРасти ніколи не відрізнялись силою розуму, й жили за принципом - "мета завжди виправдовує слова"...

На керівництво БЮТ чиниться непомірний тиск і тих хто сидить і тих хто на волі, спроби захопити керівництво БЮТ (підкуп, шантаж, підстава) ведуться ПРастами дуже яро, й якщо керівництво БЮТ вистояло вже 2 роки в реальній опозиції до ПРастів то значить Україна має шанс прокинутись.

Прошу визначитись в голосуванні до політика Коровельської.


55%, 23 голоси

2%, 1 голос

36%, 15 голосів

7%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
28

Коментарі

16.04.12, 22:12

Будь ласка як вважаєте цікавим написане копіюйте й виставляйте в свій блог, бо мені обмежено користування сайтом, буду дуже вдячний.

    Гість: lyo Dnepr

    26.04.12, 22:36

    Королевская - политический труп. Возможно, основная цель этого проекта создать алиби очередным тушкам, которые не решались честно и откровенно покинуть ряды оппозиции. А тут Королевская им кагбэ устроила прикрытие. Она сама представляется подставленной "чекистами", но ведь Суслова и Логвиненко явно не "чекисты" заставили написать заявления о выходе из фракции БЮТ, то же касается и сломавшегося мера Запорожья и 103-х запорожских тушек, которые или всплывут в ПР, или не всплывут уже никогда.

      36.04.12, 23:26

      Королевская - это не клон, не труп и другое. Это - ошибка ЕЕ. Таких ошибок ОНА сделала много. Я об этом уже говорил. В политике нельзя делать таких ошибок. Вы спросите меня, а что было делать. Я отвечу: не знаю. И ОНА - чаще всего - не знала. В этом ЕЕ трагедия. Но были и люди, которые придя в БЮТ остались верными партийцами (в идеологии) и верными товарищами. Эти люди - надежда нашего политикума.

        47.04.12, 00:06Відповідь на 3 від Poroshenko

        Королевская - это не клон, не труп и другое. Это - ошибка ЕЕ. Таких ошибок ОНА сделала много. Я об этом уже говорил. В политике нельзя делать таких ошибок. Вы спросите меня, а что было делать. Я отвечу: не знаю. И ОНА - чаще всего - не знала. В этом ЕЕ трагедия.

        +++

          анонім

          57.04.12, 01:38

          Я вважаю, що Королевська має свої власні амбіції, які вчасно підігріли ПР. При цьому Королевська відбере електорат не БЮТ, а тігіпківську частину регіоналів.

            67.04.12, 08:28Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

            Юля вовремя поняла, что только вместе можно победить

              77.04.12, 09:07

              о Господи....я даже проголосовать не могу.....там у них черт ногу сломит
              НЕ ЗНАЮ!!!
              почему?
              потому что никто не знает что лично в голове королевской.
              если там что-то есть (а по сравнению с яныком есть), то не будет она марионеткой в руках тех кто за ней стоит.
              Ну это так......капли надежды.
              всего лишь праздные предположения.
              на деле там у них черт ногу сломит

                87.04.12, 09:08Відповідь на 3 від Poroshenko

                Королевская - это не клон, не труп и другое. Это - ошибка ЕЕ. Таких ошибок ОНА сделала много. Я об этом уже говорил. В политике нельзя делать таких ошибок. Вы спросите меня, а что было делать. Я отвечу: не знаю. И ОНА - чаще всего - не знала. В этом ЕЕ трагедия. Но были и люди, которые придя в БЮТ остались верными партийцами (в идеологии) и верными товарищами. Эти люди - надежда нашего политикума.да.....нужен сильный опппонент....а она...ей надо детей рожать

                  97.04.12, 09:08Відповідь на 3 від Poroshenko

                  но красивая женщина.
                  очень.

                    107.04.12, 09:20Відповідь на 9 від etaT nidaN

                    Если Вы о Юле - то да. Если о К. - то тоже.
                    п. с. На первый пост: Увы, не в каждой стране появляются женщины, которые могут выполнить план на жизнь, а именно: удачно выйти замуж и сделать карьеру. В нашей это не получилось.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      13
                      попередня
                      наступна