хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Штучний терпигорець чи троянський кінь?

 Анатолій Шарий - українофоб та злочинець

Чеснота справедливості не є притаманною для окупанта. Винародовлюючи поневолених, привласнюючи чужі здобутки, нівелюючи духовність та культуру автохтонів, він за будь-яких умов шукатиме виправдання власному злочинові. Націєвбивча ідеологія російського шовінізму трактувала загарбання об’єднанням православ’я, рятунком “прилучених” народів від інших нападників, та “звільненням від непосильного гніту національних експлуататорів”.

Одним з трагічних наслідків цілеспрямованої політики русифікації українців, є постання неприродньої, проте вкрай агресивної орди адептів підлості, брехні й несправедливості. Прагнення жити в національній державі, бути повновласними господарями власного буття, трактувати минуле, сприймати нинішнє й планувати майбутнє інакше, ніж намагаються нав’язати так і не покарані кремлівські можновладці, оголошено злочином астрономічних розмірів. Ігноруючи моральність та здоровий глузд, ординці без страху і сорому вдаються до актів брутальної та цинічної зневаги волі та сподівань українців.


3

Коментарі

анонім

123.03.12, 17:10

понаїхало кацапчурні мордовської

    223.03.12, 19:01

    навряд чи автора цього допису можна назвати об"єктивним.
    перш ніж робити далекосяжні висновки щодо кримінальних справ на нього, можна було б хоча б ознайомитися з його дописами за останні півроку:
    викриття наркотичної точки, якою опікувалося керівництво Дарницького ОБНОНу, викриття зв"язків клану Алоянів з керівництвом МВС - саме це було тією міною, на яку наступив Шарій.

      Гість: lyo Dnepr

      324.03.12, 10:13

      ...и шагая через мост, наступил себе на хвост