хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Рима Білоцерківська. Узурпація влади



Узурпація (від лат. usurpare — використовувати) - термін може застосовуватися також для позначення неконституційного захоплення влади певним посадовцем чи групою посадовців у немонархічній державі, перевищення повноважень.

Узурпатор (лат. uzurpator, від лат. usurpo — захоплюю) — це особа, що незаконно захопила у свої руки владу або присвоїла собі які-небудь чужі права на щось.

Що для нас українців готує теперішня команда при органах влади , зробивши ще у попереднє своє правління у 1998- 2001р.р всі соціальні фонди , самоврядними неприбутковими організаціями , тобто кредитними спілками та з 2004р. створивши , Пенсійний фонд, просто орган але не влади , бо він так само ,як і соціальні фонди не є державним, хоча такого не може бути у відповідності до норм Конституції України .
Статтею 46. Конституції України встановлено , що “Громадяни мають право на соціальний захист, що включає право на забезпечення їх у разі повної, часткової або тимчасової втрати працездатності, втрати годувальника, безробіття з незалежних від них обставин, а також у старості та в інших випадках, передбачених законом.

Це право гарантується загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням за рахунок страхових внесків громадян, підприємств, установ і організацій, а також бюджетних та інших джерел соціального забезпечення”.
Відповідно до статті 3. Конституції України встановлено , що
“ забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави”.

Пунктом 3 та 4 статті 5. Конституції України передбачено :
“Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.
Ніхто не може узурпувати державну владу “.
Нормами ст. 3 та 46 Конституції України встановлено такий конституційний лад ,що право на пенсійне та соціальне забезпечення громадян України повинно бути виключно державним і так ,як єдине джерело влади в Україні — народ не визначав та не змінював конституційний лад в Україні за яким би пенсійні та соціальні фонди були би не державними , то під час прийняття законів України : “Основ законодавства України
про загальнообов'язкове державне соціальне страхування” від 14 січня 1998 року
N 16/98-ВР , "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності" 23 вересня 1999 року N 1105-XIV ;"Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття" 2 березня 2000 року N 1533-III , "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням" 18 січня 2001 року N 2240-III , “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування” 9 липня 2003 року N 1058-IV Верховною радою було узурповано владу та змінено конституційний лад і створено не державні соціальні фонди ( кредитні спілки ) та Пенсійний фонд, орган не державної влади для всіх громадян України за виключенням : прокурорів , міліціонерів , державних службовців та службовців у органах державної влади та місцевого самоврядування для забезпечення пенсією цієї категорії білих людей залишився державний орган , Пенсійний фонд України .


10

Коментарі

117.03.12, 21:44

Я давно вже казала, що Конституцію, начебто ніхто не відміняв, але й механізмів, які б її допомагали виконувати немає. Навіть суди ігнорують конституцію, так, наче її і немає взагалі.

    217.03.12, 22:42Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    якщо буде вільний час, раджу подивитися відео семінару Білоцерківської. Там цікаві речі щодо впровадження механізму прямого народовладдя.

      317.03.12, 22:45Відповідь на 2 від viktor67

      Поки не буде нормального інтернету, відео мені не під силу. Дуже довго завантажується.

        414.12.15, 12:27

        Як це давно було... У нас вже й територіальна громада відповідно до Конституції створена, вже й революцію гідності пережили, а так і топчемося на місці...

          514.12.15, 22:42

          Я давно вже казала, що Конституцію, начебто ніхто не відміняв, але й механізмів, які б її допомагали виконувати немає. Навіть суди ігнорують конституцію, так, наче її і немає взагалі.Це не дивно, що народ дозволяє то влада і робитьтак і е.

            615.12.15, 21:54

            Я давно вже казала, що Конституцію, начебто ніхто не відміняв, але й механізмів, які б її допомагали виконувати немає. Навіть суди ігнорують конституцію, так, наче її і немає взагалі.Це не дивно, що народ дозволяє то влада і робитьтак і е.але за шматок дешевої риби повбивають один одного http://blog.i.ua/community/662/1759670/це гидота повна.

              723.01.18, 12:33

              https://www.youtube.com/watch?v=9WkS28S4jFE