Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Україна для українців” – це не ідеологія Віталія Кличка,

“Україна для українців” – це не наша ідеологія, і ми її ніколи не сприймемо – Віталій Кличко

Сьогодні голова партії “УДАР” Віталій Кличко заявив: “Україна для українців” – це не наша ідеологія, і ми її ніколи не сприймемо”. відомий спортсмен засудив думки члена політради партії “Свобода” Юрія Сиротюка стосовно співачки Гайтани. Вона представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення.

“Дивно й соромно читати подібні заяви у багатонаціональній Україні, тим більше від колег по опозиції, – зазначили у політсилі. – Навіть не хочеться вірити в правдивість таких заяв. Такі дії окремих політиків не можуть викликати нічого, окрім засудження. Національна нетерпимість, ксенофобія, заяви, які можна трактувати як відвертий расизм, не відповідають європейським прагненням України, не сприяють утвердженню демократії і мають бути жорстко й публічно засуджені”.

“УДАР” закликав колег з інших партій, які підписали Угоду про спільні дії об’єднаної опозиції, обговорити випадок прояву ксенофобії членом політради “Свободи”.

“Потрібно публічно засудити будь-які прояви ксенофобії і нетерпимості за національною чи релігійною ознакою і зробити висновки щодо принципів подальшої співпраці”, – наголошується у заяві партії.

“Ми підписали Угоду, де, зокрема, йдеться і про взаємонепоборення між колегами по опозиції. Але в даному випадку мовчати ми не можемо. “Україна для українців” – це не наша ідеологія, і ми її ніколи не сприймемо. В демократичних країнах не ділять громадян за кольором шкіри, прізвищем тощо, – підкреслили в партії. – Єдність країни і її нації та рух держави вперед не сумісні з національною нетерпимістю й расизмом. Тому такі вислови та дії повинні мати адекватну оцінку та засудження”.

Джерело: Газета.уа


100%, 3 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

125.02.12, 10:39

Считаю, этот скандал инспирирован правящим режимом. Принцип разделяй и властвуй никто не отменял. Наперсточники с помощью своих подручных, в данном случае Сиротюка, этим пользуются. А сами в это время умыкают собственность, продолжают репрессии под любым предлогом.

    225.02.12, 11:14Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Вчора у шмустера цього Сиротюка розбирали, як на комсомольських зборах. Це жахиття! А головне - робили наголос на тому, що за "Свободу" не будуть голосувати, тому як вони - расисти, фашисти. Ситротюк - історик, філософ, має 3 вищі освіти. Дуркувата Бондаренка виригувалась слиною проти "свободи" Вимагали вибачитись за, немов би, ображення цієї чорно..опої. Продюсер у неї - підтримує сабачника проти українського. Довбали Сиротюка всім голубим шоблом. Ще раз можна було пересвідчитись, наскільки високоморальні і віддані Україні члени "Свободи" Вклоняюсь.Врешті решт Іллєнко ледве спромігся вставити слово про саму нігерку. Вона постійно висловлюється проти України, не визнаєє нашу країну, сама казала, що не є патріотом України і не визнає, що вона таке.
    Свободівцям не дали сказати.

      Гість: lyo Dnepr

      325.02.12, 11:22Відповідь на 2 від Strannik777

      Если у него три высших образования, то почему он не может отличить хвост от собаки? Почему он лает на хвост, а не на собаку? И это не единственный пример таких холостых выстрелов со стороны свободовцев. Это уже их стиль бить мимо цели, не цепляя особо правящий режим.

        425.02.12, 11:44Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        Вони чітко висловлюють своє політичне кредо: "україна - для українцыв"і жодного разу не схибили. І Сиротюк висловив саме з глобальної точки зору сумнів щодо правильності виступу від України нігерки:" Багато людей не знають, що таке УЦкраїна і не знають, де вона. Дивлячись на Гайтану, подумають, що наша країна десь у Африці. А нам треба знайомити всіх з нашим народом, країною...т.п."
        Скажу по собі.Початок 90-х, ООН. Дивляться на бейджик:"О, Ukraine? ЦЕ МОсква?." - "Ні,- кажу,- це Київ"... "Київ? А де це, у Европі чи Америці, чи де?"
        Тому Сиротюк - 100% правий. Гайтана - навіть не нашої раси. Уважно почитай Лебона "Психологія народів і мас" http://xpomo.com/ruskolan/tolpa/lebon.htm Щоб раса не деградувала, вона не повинна змішуватись із іншою Все інше демагогія - расизм т.п.

          525.02.12, 11:47Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

          А ще пригадай "Коломацькі статті", у яких Мазепі і гетьманам наказувалось "царським повелінням" ПРИМУСОВО одружувати українців із московитами.І це один із програмних елементів винищення української нації. Дуже зустріло великий опір."Ой, кохайтеся, чорнобриві, та НЕ З МОСКАЛЯМИ"

            Гість: lyo Dnepr

            625.02.12, 12:09Відповідь на 5 від Strannik777

            О нашей цивилизованности или дикости судят не по вышиванкам

              725.02.12, 12:47Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

              Про нашу цівілізованість судять по нашим мізкам, які ми втрачаємо, змішучись із іншими расами. І тоді наші пращури (мертві) починають нас корегувати на СВЙ РІД І СВОЇ МІЗКИ. Чому московити не є слов'янами і чому дуже швидко стають алкашами? Бо у них від "руських" (українців тобто) відрізняється генотип і відсутні ферменти перетравлення алкоголю. І все. І взуття вони носили зплетені "лапти", а слов'яни - шкіряне А сорочками, спідницями і штанями вонимайже ідентичні (лише більш неохайні і брудні) Не хочеш - не читай, натомість у Лебона дуже класно все розкрито.

                Гість: SСHUTZE

                825.02.12, 16:02

                могли бы опозицианеры научиться на своих прошлых ошибках ,ето "дамаШнья" заготовка одной из "пр-овидных" партий и не обращать внимания "на теже грабли" пускай едет Гайтана на е.в.,подумаешь за данецкий шахтёр сколько "шахтёров" из Бразилии играют да тренер румын,и ШО...?...властям то и надо чтобы перед выборами "поднять" себе рейтинг на любой енйух!

                  925.02.12, 19:58Відповідь на 8 від Гість: SСHUTZE

                  А цей галас підняли не свободівці, і зовсім не проти, щоб їхала ця нігер Висловили своє бачення цього
                  Ми з деякими із друзів, як тільки виставили голосувалку, одразу побачили цю підставу Голосувалка та до сідниць виставлена Зрозуміло з першого погляду, що поїде нігерка, бо жодної про неї інформації не було, а керував цим В.Арфуш - окупант із африки.Минулого року він так само влаштував свою знайому. І це просто огидно Там були претендети не гірші. Я особисто, хай як не називають, наполягаю, що Україна - для українців
                  І "шахтар" не дивлюсь, бо за кольором шкіри-то ніби шахтарі бігають, а за генетичним кодом - чужинці. Мерзенно і образливо для народу.А Шевченко бігає за кордоном, і Клички за гроші ізголяються перед німцями у рекламах (не перебираючи) У БРД довелось їх бачити

                    1026.02.12, 13:48

                    Не думаю, що ця замітка повинна бути розташована саме в цьму товаристві. Бо Україна ненька не тільки для українців по батькам. Вона така сама рідна і для тих, хто не є українцем за походженням. Для кого Україна ЄДИНА рідна країна в світі, бо іншої нема. Для кого українська мова є, чи стала рідною. Тому і підставилась "Свобода"- не на колір шкіри Гайтани требо було робити наголос, а на її байдужість(аби не сказати більше) до України.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна