хочу сюди!
 

ПРЕ мудрая

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-58 років

У Києві викрали топ-менеджера "Нафтогазвидобування"



У Києві безвісти пропав глава правління одного з лідерів видобутку природного газу в Україні "Нафтогазвидобування" Олег Семінський.

Оголошення про зникнення Семінського висять на кожній станції метро, пише газета Сегодня

У міліції кажуть, що порушено кримінальну справу за статтею "Навмисне вбивство", хоча мертвим Семінського не знайшли.

"На під'їзді до будинку Семінському перегородили дорогу два автомобілі, і його викрали. Його родичі сподіваються, що він живий, і готові на все. Хоча ніяких пропозицій про викуп, наскільки мені відомо, не надходило", - сказав начальник ЦГЗ МВС України Володимир Поліщук.

У Верховній Раді цю тему активно обговорюють, тому що Семінський близький до деяких депутатів, зокрема, до екс-глави МНС Нестора Шуфрича.

"Семінський - це не просто найманий топ-менеджер, у нього самого був свій бізнес із продажу автомобілів. Олег - самодостатня людина й дуже забезпечена. Схоже, що його викрали з метою викупу", - сказав  один з депутатів.

Друга версія — переділ власності. За даними ЗМІ, "Нафтогазвидобування" володіє 8 свердловинами в Україні, серед яких одна з найглибших у Європі експериментальних свердловин глибиною 6 км. Нібито Шуфрич 10 років тому придбав більше 50% акцій "Нафтогазвидобування", а в 2005 році продав частину іншим особам "з метою захисту від тиску політичних опонентів".

"8 свердловин такого рівня для приватної компанії — це багато", — сказав міністр енергетики Іван Плачков (коли людина Ахметова, ексчлен координаційної ради Удару, таке говорить, то він - йолоп).

16

Коментарі

120.02.12, 13:43

    Гість: Alter_ego*

    220.02.12, 14:18

    Бандитський перерозподіл майна.

      320.02.12, 15:14

      Хлопаки в цій галузі на керівниках клейма нема де ставити, розікрали й роздерибанили все що можна, а те найгірше що державі залишили і так розкрадається на 70%, кормушка просто нереальна для чесних бізнесменів. Зараз на ринок цей ахмед ламанувся, й почав відбирати активно ліцензії у всіх кого можна, скоріш за все людина просто не зрозуміла з ким має справу й на пропозицію від якої не слід відмовлятись відмовилась, от тепер донецькі застосували свій традиційний метод впливу, на них дуже схоже. Бандюки рулять по повній в Україні, а надра нищать та осушують колосальними темпами, поки біля корита.
      Ех погані у нас справи в енергетичній галузі й все гіршають, розповідати довго

        420.02.12, 17:47Відповідь на 3 від stepan

        ...погані у нас справи в енергетичній галузі й все гіршають, розповідати довгоСпочатку почали нищити вугільну галузь, щоб Україна була 100% залежною від руки на газових "крантіках".
        Згодом майже ВСІ нафтоперегонні заводи незбагненним чином опинились у власності Росії.
        Попри всі заяви ЮВТ, що Україна видобуває достатньо ВЛАСНОГО газу для забезпечення потреб населення, ціна за газ для населення зросла до "московських" показників.
        А щодо надр, то кількість кар'єрів по Донеччині зросла в 100 разів. Хто не знає - то вогнетривікі глини Донеччини є УНІКАЛЬНИМИ, такої якості нема ніде в світі. Прогуліть "глини Донбасу", щоб грозуміти про що йдеться...

          анонім

          520.02.12, 17:48

          Крупний бізнес в Україні має виключно кримінальне походження. А це завжди закінчується перерозподілом в кримінальний спосіб. Вірніше не закінчується - а йде по колу.

            620.02.12, 18:06Відповідь на 4 від Східняк

            http://tymoshenkocourtcase.blogspot.com/2011/10/live.html
            Що до заяв ЮВТ, я все хочу більше добавити але часу нема, доведеться знайти бо на цій темі активно спекулюють люди не знаючі ситуації, чим шкодять Україні.
            На жаль при ющі (кучмі далеко) активно лобіювались московські інтереси та донецького криміналітету, на що вказують їх фінансові збагачення за ті роки. ЮВТ намагалась перекрити кисень криміналу в енергетичній галузі як і в інших за що зараз і сидить. Я часто чув заяви що ЮВТ має десятки свердловин на ДДЗ й сам частково вірив в це бо по іншому неможливо тримати при владі стадо фінансистів партії, однак суд Прастів довів що закинути їй вони нічого не можуть й видумати важко без причин, а поливалась вона брудом бо забрати на користь держави награбоване хотіла.

              720.02.12, 18:46

              Почерк праФФесианалов просматривается... чего удивляться, ведь у нас бандитский режим, а это как раз их методы

                820.02.12, 20:12Відповідь на 4 від Східняк

                Згодом майже ВСІ нафтоперегонні заводи незбагненним чином опинились у власності Росії.Чому ж "незбагненим" ? Кучма віддав, мотивуючи тим, що сировина йде з Росії і тільки вони можуть забезпечити повні потужності. На повну працювати не стали, пару НПЗ взагалі закрили, проте Кучму чомусь ніхто в держзраді не звинувачував. Це попри те, що складова ціни на бензин в усіх продуктах значно більша. ніж ціни на газ. Цей факт - чергове свідчення того, як легко український народ піддається пропаганді і як мало вміє жити власним розумом.

                  920.02.12, 20:13

                  "8 свердловин такого рівня для приватної компанії — це багато"
                  Ото ж ДЕЛИТЬСЯ НАДО БЫЛО - нехрен все СЕБЕ хапать, а то ж другим абыдна да!

                    1020.02.12, 20:19Відповідь на 4 від Східняк

                    Попри всі заяви ЮВТ, що Україна видобуває достатньо ВЛАСНОГО газу для забезпечення потреб населення, ціна за газ для населення зросла до "московських" показників...Янук почав змішувати газ власного видобутку із російським, здешевлюючи його для піприємств відомих осіб, через те він автоматично здорожчав для населення.
                    А стосовно заяв: хіба самі ригі не стверджували що власного газу вистачає, коли були в опозиції? Ось вам фотодоказ
                    http://photo.i.ua/user/1778189/2/6496585/

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна