Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Чергова "відвертість" від Б. Кушнірука

Президент Віктор Янукович став заручником ситуації із екс-прем'єром Юлією Тимошенко. Бо так само і йому захочуть помститися.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи"заявив член Української народної партії, економіст Борис Кушнірук.

"Юля – це перший політик, який був при владі і сів. 20 років країна розкрадалася – ніхто не відповідав, а тут тримайте. Янукович стає заручником цього, бо бажання помститися буде й щодо нього. Диктатури при ньому не вийде, бо будь-яка диктатура тримається насамперед не на багнетах, а на популярності лідера. З цим у Януковича проблеми. А олігархи розуміють: їх або зметуть разом із ним, або вони його "зіллють" і домовляться з наступником. Я не розумію, як при такій політиці можна залишити собі "Межигір'я"? Його гарантовано відберуть, хто б не прийшов до влади. Це буде кістка, що кинуть електорату", - вважає економіст.

На думку Кушнірука, після парламентських виборів усі думатимуть про  вибори президента. Переформатування бізнес-груп буде у середині 2013 року.

"Тут інтереси можуть розбігтися. Олігархи можуть ставити одночасно на різні політичні сили, щоб перестрахуватися. Сьогодні всередині влади йдуть конфлікти у зв'язку з цим. Є прихильники того, щоб усі були в стійлі, бо інакше пересваряться, як помаранчеві. Кажуть, саме через це виник конфлікт у Іванющенка (нардеп-"регіонал" Юрій Іванющенко. – ред.) з Януковичем. Бо Рінат Ахметов заявив, що відходить. Іванющенко вимагав, щоб усі були як один. І коли Янукович сказав, що не тиснутиме на Ахметова, Іванющенко гримнув дверима й поїхав", - зауважив він.

Рінат Ахметов піде шляхом Ігоря Коломойського – фінансуватиме декілька політичних сил, але депутатом не ставатиме, припускає Кушнірук.

"Шлях Коломойського виявився цинічний, але ефективніший", - зазначив він.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ.

===========================================================================

Відділ Нацбанку очолив у 25 років

Борис Кушнірук народився в Києві. Вчився в технікумі на токаря. Працював на заводі "Буревісник". Вступив на економічний факультет Інституту народного господарства. У 25 років очолив відділ страхування депозитів Нацбанку. За рік стає головою правління банку "Юнекс". На цій посаді пропрацював чотири роки. Повернувся в цей банк у лютому 2005-го.

– Зарплата тоді в мене була п'ять тисяч доларів, – згадує.

Нині Кушнірук офіційно безробітний. Пише аналітичні огляди банкам. Вступив в Українську народну партію.

– Мені надіслав листа Ярослав Джоджик (нардеп-"нунсівець". – "ГПУ"). Йому подобаються мої публікації. Запропонував допомагати своїми мізками законотворчій діяльності. Мені це цікаво.

Кандидат у майстри спорту з шахів. Захоплюється водними лижами. Неодружений, дітей не має.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 http://www.gazeta.ua/articles/politics/_diktatora-z-yanukovicha-ne-vijde-ekonomist/421343

Оксана ПЕРЕВОЗНА, Олександр Куриленко

5

Коментарі

15.02.12, 15:34

Головне щоб Янукович і команда отримали те,на що заслуговують.

    Гість: lyo Dnepr

    25.02.12, 15:40

    В том и беда, что судьбу Украины снова собираются решать кучка доморощенных и откормленных нашей кровью олигархов. А где же украинский народ? Где патриоты? Неужели все остальные быдло?

      35.02.12, 15:59Відповідь на 1 від sanchezstar

      Головне щоб Янукович і команда отримали те,на що заслуговують.Головне вони отрмають тільки тоді коли буде зламана манкуртська свідомість бодай хоча б у 15% українців.

        45.02.12, 16:02Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

        В том и беда, что судьбу Украины снова собираются решать кучка доморощенных и откормленных нашей кровью олигархов. А где же украинский народ? Где патриоты? Неужели все остальные быдло?А якщо всіх інших все влаштовує, то чому б ні?!
        Гасла проголошувати і розмахуваьти "погорозливими" ніками і автарками набагато простіше, це ж не кров проливати.

          55.02.12, 18:22

          Этто что за особь? Оно уже давно мелькало на всяческих прессухах, а теперь активизировался перед выборами? Ничего нового он не сообщол, по-моему.

            65.02.12, 20:22Відповідь на 5 від ab absurdo

            Этто что за особь? Оно уже давно мелькало на всяческих прессухах, а теперь активизировался перед выборами? Ничего нового он не сообщол, по-моему.Особь известная и столь же противная. Та же Ганька, только бреется.
            Никуда не исчезал, пасется на УП постоянно.
            Ничего нового и не может, поскольку ничего более и не знает.
            Главный спец по газу, особенно по Договору 2009.