Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Гароди гуской слави !

"Гароди гуской слави" у комзомбаріків є, хоча не розумію чому не "Міста кривавого побоїща спровокованого комунофашистським режимом" їх не назвали діди пукінят майбутніх.  

 Цікаво чому нема "доріг масової героїчної втечі", чи наприклад "героїчного розстрілу мирного населення", чи "чекістської слави позаду лінії фронту", та й "героїчним тюрмам мільйонникам" забуто  почесті заслужені віддати, й "героїчні три голодомори" влаштовані доблесними героїчними натхненниками пракомзомбі чомусь забуто, хоч павлику маразову пам'ятники поставили за "героїчну здачу батьків за пару колосків" як пракомзомбі учили, щось занадто вибірково пам'ять зомбокомчіп підблоковує убогим комунофашистам.

Раз комунофашисти вирішили згадати славу срусру то необхідно й криваві злочини не забувати бо любі досягнення економічні не варті людського життя.


86%, 19 голосів

0%, 0 голосів

14%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
12

Коментарі

12.02.12, 16:06

Хто поважає срусру та його злочини і так нічого не зрозуміють, комчіп ще працює.

    Гість: lkjmn

    22.02.12, 16:15

    А про які економічні досягнення цього "сру-сру" йдеться? Як з голою жопою космічні кораблі запускали?

      32.02.12, 16:46Відповідь на 2 від Гість: lkjmn

      Я загалом про досягнення й ціну людського життя, а не про досягнення срусру говорю, досягнення срусру можна віднести хіба що до маніакальних.

        43.02.12, 05:51

        Даремно Ви це пишете. Не можна у людей, чиїм змістом життя було і є можливість чимось ГОРДИТИСЯ, відбирати предмет гордощів. Нічого Ви цим не досягнете, а от проявів крайнього роздратування буде скільки завгодно. За двадцять років незалежності Україна не створила для цих людей нового предмета гордощів і тому нікому нецікаво що той, що лишився у пам"яті - всього лиш ілюзія, а не предмет.

          53.02.12, 08:41Відповідь на 2 від Гість: lkjmn

          рухнул со звоном и грохотом

            анонім

            63.02.12, 09:46

            Є зауваження по п.3 -- ковбаса то була смачна, тільки ми її не бачили. Або бачили рідко і мало -- від того вона ще смачніша була.
            А щодо успіхів і злочинів сересерії -- так інші країни теж успіхи мали. І в космос літали, і літаки та кораблі будували, і життя своїм громадянам гідне забезпечували. Але ніхто не заплатив за це таку ціну. Тому злочини комуняк не мають виправдання!!!

              73.02.12, 09:49Відповідь на 6 від анонім

              100 % згоден.

                83.02.12, 09:56Відповідь на 4 від Мреє DAD

                Навіщо жити в ілюзіях ? Через такі ілюзії зеки Україною керують і вони того варті. Прокидатись важко але потрібно, матриця не пройде
                А це моя відповідь на блог одного убогого де він московитські прапори в Криму пофотографував й розповідає про гарод гускої слави, я просто відповів на його фантазію, зараз додам зсилку на його маразм.

                  93.02.12, 09:59Відповідь на 5 від Hudson Hawk

                  Крим місто козацької слави точно а значить руської, а от до чого тут московити татаромонголофінські ніяк не розумію.

                    103.02.12, 10:14Відповідь на 8 від stepan

                    Навіщо жити в ілюзіях ? Через такі ілюзії зеки Україною керують і вони того варті. Прокидатись важко але потрібно, матриця не пройде
                    А це моя відповідь на блог одного убогого де він московитські прапори в Криму пофотографував й розповідає про гарод гускої слави, я просто відповів на його фантазію, зараз додам зсилку на його маразм.
                    Світогляд кожної людини на 90% складається з ілюзій..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна