хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ю.Гримчак:Проведення праймеріз-дороге і невиправдане задоволення

Проведення праймеріз серед кандидатів від опозиційних партій у мажоритарних округах на наступних парламентських виборах вимагає фінансових затрат і не рятує опозиційні сили від появи в їхніх рядах потенційних «тушок». Таку думку висловив народний депутат від «НС» Юрій Гримчак, коментуючи ініціативу лідера партії «УДАР» Віталія Кличка провести праймеріз для визначення одного спільного кандидата в кожному мажоритарному окрузі.

«Праймеріз – досить дороге задоволення. Виникає таке питання, хоч воно може і дещо цинічне, але хто буде фінансувати роботу тих, хто організовуватиме праймеріз? Може знайдуть волонтерів, але ж технічне забезпечення слід чимось оплачувати», - зазначив Ю.Гримчак.

Політик вважає, що більш ефективним методом для убезпечення від появи «тушок» буде вивчення політичного минулого кожного кандидата.

«Як вів себе той чи інший кандидат під час тих чи інших подій… Чи не йшов на співпрацю з владою», - пояснив Ю.Гримчак.

Він наголосив, що в Україні вже був не дуже вдалий, на його думку, досвід проведення праймеріз партією «Сильна Україна», і для ефективного використання цього інструмента слід чітко визначити, хто і за якими критеріями буде обирати кандидата.

Ю.Гримчак також зазначив, що якщо у того чи іншого політика є пропозиція щодо покращення співпраці представників опозиції на наступних парламентських виборах, то слід сідати з представниками опозиційних сил за стіл переговорів.

«Сьогодні для спілкування опозиційних сил є такий майданчик – Комітет опору диктатурі, де ведеться обговорення подібних ініціатив… Наскільки мені відомо, «УДАР» туди не входить і не бере участі в обговоренні… Сказати це легко, а реалізувати – складно», - резюмував політик.

http://www.nso.org.ua/ua/news/9615
8

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

114.01.12, 11:03

Если Кличко готов профинансировать эти праймериз, то пусть проводит. Хотя я согласен, что это будут деньги на ветер. И вообще Кличко по-моему глуповат или, что еще хуже, подстава.

    214.01.12, 14:16

    ...більш ефективним методом для убезпечення від появи «тушок» буде вивчення політичного минулого кожного кандидата...
    Я вже знайомий з парою списків... Буквально пара; "Будяконосці", та "Список активу Януковича"

      анонім

      314.01.12, 14:35

      Кличко часто бывал в штатах, но в нашей стране этот праймеріз фигня. Пусть откроет свой блог. Ему там многие напишут по каждой области и про каждую политсилу, депутатах.

        414.01.12, 14:46

        яке має значення як ми проголосуємо !!!

        Та навіть якщо й єдиний кандидат від опозиції набере 99% усіх голосів, ... бандитська влада переверне ці цифри догори ногами і зробить 1 % і ні один суд не буде нічого розглядати, бо все куплене !!!

        Тільки збройна боротьба з бандитською владою - шлях до демократичної незалежної України !!!

          514.01.12, 15:21Відповідь на 4 від Пусік*

          яке має значення як ми проголосуємо !!!

          Та навіть якщо й єдиний кандидат від опозиції набере 99% усіх голосів, ... бандитська влада переверне ці цифри догори ногами і зробить 1 % і ні один суд не буде нічого розглядати, бо все куплене !!!

          Тільки збройна боротьба з бандитською владою - шлях до демократичної незалежної України !!!
          Сфальсифікувати можливо до 7%, більше не можливо навіть теоретично. Шукайте противсихів поряд і попередьте "погане слово" про повну їх відповідальність за відносно зради майбутнього нашого і наших дітей!
          Ото і буде безкровна перемога, такою світлою, як була наша революція 2004 року.

            614.01.12, 15:55

            Найкращі ліки від тушкування - загибель пару тушек!

              714.01.12, 15:58

              бредні про білого бичка - сфальсифікувати можна 100% і це ПРдуни вже роблять три рази !!!

              Яке має значення хто як голосує ??? Коли виборча комісія складається лише з одних членів ПР і всі вони куплені: бюлетені видають виборцям підроблені (надруковані в Росіі) справжні ж "штампують" за ПР, а вночі підганяють під потрібну цифру - ось так і виходить, що на донеччині за Баньдюковича проголосувало лише 27%, а зробили 72%. Чужих на виборчі дільниці не допускають ментозаври які ходять під баньдюками !!! Хто чимсь не задоволений забивають до смерті на очах у ментозаврів до смерті !!! Хіба Ви цього не знаєте !!!

                814.01.12, 16:30

                знаю миіжнародну організацію, у статуті якої, главі "членство" записано: членом може бути особа...яка подає заяву про вступ і протягом року підтверджує своє бажання безкоштовно працювати для інших" (таким чином відсікають тих, хто прийшов заради своєї вигоди і з метою використати організацію для особистої мети. І "по справах їхніх впізнаєте їх "

                  916.01.12, 11:04Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

                  мне кажется не его это