Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

2011 року в Україні загинуло 17 представників влади

У 2011 році в Україні, за даними відкритих джерел, загинуло щонайменше 8 депутатів, 1 мер міста, 6 суддів та 2 прокурорів.

Ще у січні сталося ДТП, у якому загинув депутат Нововолинської міської ради Віктор Никонюк. Він був за кермом власного автомобіля «Мерседес-Бенц», не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя і вдарився упридорожнє дерево.

16 квітня у Києві на вулиці Заболотного загинув народний депутат від Партії регіонів Микола Лісін (1964 року народження). Депутат «рухаючись на автомобілі з невідомих причин скоїв наїзд на бордюрний камінь, після чого автомобіль, втративши керованість, виїхав на зелену зону, де скоїв наїзд на рекламну конструкцію однієї з автозаправних станцій столиці». 

Також у квітні на трасі біля міста Дружківка Донецької області депутат міської ради від Партії регіонів міста Слов'янська потрапив в ДТП Микола Шуткевич. На своєму мотоциклі Suzuki він зіткнувся з автомобілем ВАЗ-21099, і помер у лікарні внаслідок отриманих травм.

У травні у Токмаку (Запорізька область) в аварії загинув 30-річний депутат Токмацької районної ради. Як повідомило МНС, його автомобіль СААВ з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом.

У червні під Києвом загинув депутат Васильківської райради від партії «Сильна Україна» 37-річний Олег Азарченко. Як повідомлялося, він, їдучи на великій швидкості із ресторану, де відзначав власний день народження, врізався в бетонну огорожу. Після удару авто загорілося. Двоє пасажирів загинули на місці.

У жовтні розбився на власному авто депутат Феодосійської міськради від Партії регіонів Микола Лагута.А наприкінці листопада під Полтавою у результаті зіткнення легковика з вантажівкою загинув 29-річний депутат Київської районної ради Полтави Андрій Сахно.

20 жовтня на власній машині розбився насмерть мер Обухова Київської області 52-річний Володимир Мельник. Він зіткнувся з вантажівкою, що розверталася на трасі. У 1998 році його було обрано на посаду міського голови Обухова. Відтоді керував містом 13 років.

23 грудня у ДТП загинув депутат Білозерського району Херсонської області. Аварія сталася на трасі між Маріуполем і Бердянськом, де зіткнулися позашляховик Toyota Land Cruiser Prado і тягач MAN - напівпричіп з контейнером. Удар був настільки сильним, що троє людей, які перебували в легковику, загинули на місці аварії. Серед них був і депутат.

У 2011 році загинуло шестеро суддів.У листопаді у ДТП загинув суддя харківського райсуду Харківської області. За даними ДАІ, автомобіль DaewooLanos, за кермом якого був суддя, зіткнувся з фурою Volvo. Того ж місяця також у ДТП загинула суддя Апеляційного суду Івано-Франківської області. Аварія трапилася через перевищення швидкості водієм автомобіля, який виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем судді.

У вересні стало відомо про зникнення судді Київського апеляційного адміністративного суду Оксани Дурицької. Згодом у МВС повідомили, що 33-річна суддя загинула в результаті нещасного випадку. Міліція не виключала версію про навмисне вбивство, проте прокуратура це заперечувала.

У серпні потонув голова Рівненського районного суду Рівненської області Віктор Лопацький.

1 червня повішеним на трубі теплоцентралі під залізничним мостом у місті Шостка Сумської області було знайдено 50-річного суддю міськрайонного суду Шостки. За версією міліції, він вчинив самогубство.

А в березні вбили суддю Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова біля дверей його квартири. На його тілі було виявлено два вогнепальних поранення, у тому числі в голову, і три ножових. Через кілька днів затримали батька і сина Дмитра та Сергія Павліченків, які, за однією з версій, нібито пішли на злочин через помсту: суддя виселив їхню сім'ю з квартирної прибудови в будинку на вул. Б. Хмельницького, 52-а. У грудні цю справу направили до суду.

У 2011 році загинуло також двоє прокурорів.Так, у листопаді у Нікополі Дніпропетровської області був убитий перший помічник прокурора Нікопольської міжрайонної прокуратури Ігор Сидоренко. На тілі 45-річного чоловіка виявили "ознаки насильницької смерті".

А в лютому в службовому «Ланосі» було виявлене обгоріле тіло Олега Осипенка, районного прокурора міста Жашкова в Черкаській області. У Черкаській облпрокуратурі припустили, що у прокурора стався серцевий напад і він втратив свідомість, не встигнувши загасити сигарету.
16

Коментарі

128.12.11, 01:04

думаю, це не випадково.

    228.12.11, 08:45

    Угу - скоро ДТП у наших нардепів стане "натуральною смертю"...

      328.12.11, 10:13

      Невипадково, звичайно. Люди дориваються до розкошів і починають гуляти. Оскільки морального стрижня нема, ніякі "гальма" їх не стримують.
      Цікава статистика, скільки людей загинуло у ДТП з депутатами (з другого боку) і скільки взагалі депутати спричинили аварій.

        анонім

        428.12.11, 10:20

        Щось в цому році ПРимати на полювання не їздили!

          528.12.11, 11:26Відповідь на 1 від Fred Perry

          может подобивать остальных шоб не мучились?

            628.12.11, 11:27Відповідь на 4 від анонім

            по пеньках бегают

              анонім

              728.12.11, 11:33Відповідь на 6 від Hudson Hawk

              по пеньках бегаютТо головнийт олень бігає -- час уже мисливців запускати!

                828.12.11, 12:28Відповідь на 7 від анонім

                ой, як на часі

                  928.12.11, 13:41Відповідь на 5 від Hudson Hawk

                  давно пора!

                    1028.12.11, 14:04Відповідь на 9 від Fred Perry

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна