Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Рибачук: З Тимошенко всі вони – якісь нераціональні

Пане Олеже, саміт Україна- ЄС можна вважати проваленим, оскільки Угоду про асоціацію не парафували. Ваш прогноз - що буде далі?

Олег РибачукТой факт, що саміт  відбувся – це вже успіх, бо ще пару тижнів тому не було певності ні в кого, що  він відбудеться взагалі. Те, що саміт відзначив нашу «самоідентичність» і що це мало не прихована перспектива, – це не зовсім серйозно, як популяризує це влада. Ту спільну заяву, яка виписана на багатьох сторінках, можна успішно не  читати, тому що це дипломатична мова, яка приблизно перекладається так: 

«поділятимете наші цінності, ми з вами працюватимемо, а зараз є питання…». Зрозуміло, що вибори будуть набагато важливіші за саміт, бо якщо ці вибори  відбудуться так, як відбувалися вибори до місцевих рад, – це означає, що про  подальші кроки в євроінтеграційному напрямку можна забути.

Плюс також ще в тому, що є готовий документ. І якщо не ця влада, то наступна  за ним працюватиме. А зараз нам, експертам, журналістам, потрібно пояснювати  українцям, що, власне, означає ця Угода. Якою буде ціна її непідписання,  невиконання директив, які нею передбачені. Хоча вже зараз зрозуміло, що, швидше за все, у Москві на переговорах, крім газу, недодиктатори говорили, як уникнути  арабських революцій. Але Україна далеко просунулася в питанні приєднанні до  Енергетичної політики Євросоюзу. І те, чого хоче Газпром, протирічить уже нашим  зобов’язанням перед Європейським Союзом. І це виклик для української влади. Звісно, Януковичу було б добре мати якийсь юридичний документ з ЄС. У Москві  він сидів фактично як голий король, бо за його спиною нема Євросоюзу, це дуже  слабка позиція на переговорах. Та для нас цікаве не те… Янукович у принципі б ніколи не привів Україну в ЄС,  це не його цінності. Він це декларує, бо вступ у ЄС підтримує більшість  населення країни. І навіть він розуміє, що Євразійський союз – це кінець його 

реальним впливам, бо це потрібно віддавати не лише трубу, а потрібно віддавати  весь ринок, оскільки Росія вже вимагає доступу і до облленергогазів, тобто  цілковитого контролю над енергетикою. А це втрата економічного  суверенітету...

7

Коментарі

124.12.11, 10:16

У О.Рибачука немає сердця, а є "чисті руки" та "жлобський" розрахунок!

    224.12.11, 10:25Відповідь на 1 від КРИВОРІЖЖЯ

    можливо

      324.12.11, 20:53

      Рыбачук меня крепко разочаровал.

        424.12.11, 21:16

        Не подобаються партії, які вже існують? Так вперед - створюй свою! Але ж ні, кишка тонка.

          525.12.11, 17:16Відповідь на 3 від ab absurdo

          многие разочаровали в тяжёлые минуты.