хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

компанія, яка забрала пляж у "Вишеньках", належить сім’ї Довгого

Компанія, що незаконно отримала шматок берегової смуги у "Вишеньках" біля Осокорків, належить родичам екс-секретаря Київради Олеся Довгого, а на її території знаходяться маєтки міністра ПЕК Юрія Бойка та заступника міністра агропромислової політики Ігоря Якубовича.

Про це йдеться у сюжеті програми "Знак оклику" на ТВі.

10 років тому Гнідинська сільська рада передала ділянку біля Дніпра ТОВ "Ексім груп лімітед".

За даними журналістів, засновником цієї компанії є дядько екс-секретаря Київради Олеся Довгого Тарас Довгий, а також Сергій Матвєєв, Юрій Хандрос та Сергій Січкаренко, які працювали заступниками або компаньйонами батька Олеся Довгого Станіслава Довгого.



Сільський голова Гнідинської сільради Онищенко, який підписував акти про передачу земель ТОВ "Ексім груп лімітед", помер.

Його наступник Олександр Лазаренко розповів, що з 1 січня 2002 року, згідно з новим земельним кодексом, сільська рада розпоряджається тільки земельними ділянками тільки в межах села Гнідин. За межами села – Бориспільська райдержадміністрація.

У свою чергу в ТОВ "Ексім груп лімітед" заявляли, що не порушують закон, а хочуть влаштувати в межах прибережної зони колективні сади.

Водночас, за словами місцевих мешканців, на місці "колективних садів" виросли котеджі для багатіїв, серед яких, зокрема, будинки "регіонала" Анатолія Кінаха і міністра енергетики Юрія Бойка.

Як стверджують жителі "Вишеньок", Бойко любить на вихідних покататися тут на велосипеді.

"Заступник голови Бориспільської райради особисто прибирав тут сміття, коли Бойко побачив сміття на нашій ділянці", - розповів один з місцевих мешканців.

 
 Цей "терем" належить Бойку?
 

За даними ТВі, господарем іншої шикарної садиби є заступник міністра агропромислової політики Ігор Якубович.

Цю інформацію журналістам підтвердили і будівельники, що працюють на об’єкті.

 
Цей маєток належить Якубовичу

Після приїзду журналістів і повстання місцевих мешканців власник одного з маєтків розпорядився розібрати паркан, яким огороджено берегову смугу.

Як відомо, згідно з водним кодексом, земля, яка лежить у 100 метрах від берега будь-якої водойми, є територією, що охороняється і приватизовувати її заборонено.

Натомість ТОВ "Ексім груп лімітед" огородило 24 га прибережної смуги двометровим парканом і перестало пускати місцевих мешканців на їхні пляжі.

http://kiev.pravda.com.ua/news/4edf6537f0fe2/
10

Коментарі

110.12.11, 13:44

Так чего ж скоро из-за феодальніх маетков не подойдем к Днепру. И что-то Телесика никто судить не собирается.

    Гість: Світанок

    210.12.11, 15:22

    Збірна Ізраїлю взяла реванш на полях України.

      310.12.11, 21:47

      так ми того Довгого...теж вкоротим

        412.12.11, 19:44

        Земля вже не народна