хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Тимошенко не потрібна операція чи лікування на волі - тюремники

Підстав для хірургічного лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко або лікування її за межами СІЗО не встановлено. Про це заявляє прес-служба державної пенітенціарної служби.

8 листопада в межах Київського СІЗО комісія вивчила наявну медичну документацію дослідження стану здоров'я Тимошенко. " Від особистого медичного огляду Тимошенко письмово відмовилась", - йдеться в повідомленні. За результатами роботи комісії було складено висновок, в якому зазначено, що підстав для хірургічного лікування Тимошенко або лікування її за межами СІЗО не встановлено. Протипоказань за станом здоров'я щодо проведення слідчих дій відносно екс-прем'єра не виявлено. Наразі стан здоров'я Тимошенко продовжує перебувати під контролем медперсоналу Київського СІЗО.

Тобто, медперсонал областної лікарні м. Києва не кваліфікований і дав не вірне медичне заключення, а Микола Поліщук і Анатолій Д'ячук,  які вивчали всі ці заключення просто невігласи і ввели на прес-конференції у Києві (http://intv.ua/video?v=8731) все суспільство в оману.

6

Коментарі

19.12.11, 12:38

Заставляя испытывать физическую боль, при том, что лечить в тюрьме нет такой возможности, власть нарушает международные конвенции .
Вывод физическое уничтожение Тимошенко, ведущее к её скорой смерти.

    29.12.11, 18:05

    надо к ним применить то же.