хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

FIDH прирівняла Україну до Іраку та Уганди.

Міжнародна  федерація з прав людини (FIDH) зарахувала Україну до країн, де зафіксовано найсерйозніші факти порушень права на фізичну  недоторканність правозахисників. До цієї ж категорії входять Ірак,  Уганда, Руанда, Індонезія, Афганістан, Пакистан, Індія, М'янма.Звіт, який охоплює період з січня 2010 року по квітень 2011 року, було оприлюднено 8 грудня у Києві.

У документі згадано про зниклого безвісти у 2010 році журналіста Василя Климентьєва, про переслідування й напади на правозахисників Руслана  Забілого, Андрія Федосова, Андрія Бондаренка, Дмитра Гройсмана.

Крім того, згідно зі звітом, складніша ситуація з дотриманням прав  правозахисників складається в Росії, Білорусі, Грузії, Казахстані,  Вірменії, Туреччині, Єгипті, Алжирі. "У рамках "незавершеного перехідного періоду" в країнах колишнього  Радянського Союзу правозахисники зазнають постійних загроз, і ми маємо  посилити нашу постійну підтримку діяльності цих жінок і чоловіків", –  йдеться в документі. Водночас "майже повну гарантію свободи дій правозахисників" FIDH  зафіксувала практично в усіх країнах Європейського Союзу, США, Канаді,  Австралії, а також у Нігері та ПАР. Звіт підготувала Міжнародна федерація захисту правозахисників і  Всесвітня організація проти тортур у рамках програми моніторингу переслідувань правозахисників - Обсерваторія з захисту правозахисників,  заснована в 1997 році. Щорічна доповідь публікується п’ятьма мовами  (англійська, французька, іспанська, російська й арабська). Доповідь готується за оцінкою фактів переслідування правозахисників у  більше ніж 70 країнах світу. Україна вперше потрапила до звіту.

ZAXID.NET
6

Коментарі

анонім

19.12.11, 13:29

ещё годик "под януковичем" и превратимся в северную корею... но слава богу без ядерного оружия

    29.12.11, 14:13Відповідь на 1 від анонім

    ось янека тому й треба ліквідувати ... а ядерна зброя при потребі би стала в нагоді

      39.12.11, 14:42

      А доторканисть до первых лиц государства когда будет?

        49.12.11, 17:14Відповідь на 3 від ab absurdo

        А доторканисть до первых лиц государства когда будет?Доля царя Миколи, здається, нікого нічому не навчилаююю