хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Юлію Тимошенко вдруге арештували (відео)

Шевченківський районний суд Києва за результатами 12-годинного засідання безпосередньо у камері слідчого ізолятора ухвалив рішення про застосування стосовно Юлії Тимошенко запобіжного заходу у вигляді арешту.

"У мотивації рішення суд, зокрема, зазначив, що, цитую, "перебуваючи на волі, вона може перешкоджати слідству". Я не розумію, яким чином Юлія Тимошенко може перешкоджати слідству на волі, адже вона вже в тюрмі", - сказав Сергій Власенко сьогодні журналістам біля Лук'янівського СІЗО.

Як відомо, Печерський районний суд 11 жовтня незаконно засудив Юлію Тимошенко до 7 років ув'язнення за результатами розгляду так званої "газової" справи. У серпні цього року суддя Родіон Кірєєв після допиту чинного прем’єр-міністра Миколи Азарова ухвалив рішення про взяття Юлії Тимошенко під варту.

Напередодні увечері суддя Шевченківського районного суду міста Києва Андрій Трубніков ухвалив рішення про проведення виїзного засідання у камері Лук’янівського СІЗО, аби розглянути клопотання Генеральної прокуратури про взяття уже ув’язненої Юлії Тимошенко під варту в рамках іншої, поновленої кримінальної справи 15-річної давнини щодо діяльності компанії "Єдині енергетичні системи України", яку було закрито за декількома рішеннями судів.

7

Коментарі

19.12.11, 10:42

Просто тупо убивают Юлю на наших глазах
Ну что-то ж надо делать!!!!!!!!!!!!!!!

    29.12.11, 12:16

    Театр абсурда и беспредела власти.

      39.12.11, 14:38

      Влада ПРидурків!

        49.12.11, 18:11

        і чому я не снайпер?

          510.12.11, 02:59

          Арештовувати вже заарештовану - це взагалі поза здоровим глуздом. Де логіка? Це як другий раз стратити чи повторно звільнити з одного й того ж місця (не беручі на роботу)... Як таке можливо? Я взагалі думав, що вже заарештованим можуть тільки добавляти строк, а щоб вдруге - не зрозумію... Логічно було б щоб заарештувати вдруге - спочатку звільнити напевно... Якась дивна практика (як і багато чого іншого в нашій алогічній країні)